Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kamdro

G4ZEN

Rekomendowane odpowiedzi

Login: G4ZEN
Nick oskarżonego: Kamdro
Powód skargi: wyzywa mnie na discordzie 
Data zdarzenia: dzisiaj 09.06.2022
Dowody: załączam poniżej 
Opis sytuacji: mój kolega który z nim rozmawiał na mój temat podesłał zdjęcie na discordzie że kamdro wyzywa mnie na wiadomościach ,w grze gdy go o to zapytałem stal w bez ruchu i olewał sytuacje 

unknown (7).png

Przywracam skargę - proszę @Kamdro o wypowiedź w temacie.

Dzień dobry, sprawa z tym screen'em jest dosyć nie przyjemna. Z informacji, które otrzymałem od Florka sprawa wyglądała następująco: Flor3k zrobił screen'a z discorda, niestety wysłał zdjęcie, w którym była ukazana rozmowa ze mną. Od razu usunął screen'a, lecz gracz G4ZEN zapisał go sobie. Moja prywatna rozmowa z Florkiem nie miała prawa zostać nigdzie ukazana, ale niestety została przez niefortunny błąd. Jedyne co mogę zrobić to przeprosić Cię G4ZEN. Nie mam nic więcej do dodania.

Niezależnie, czy rozmowa prywatna miała zostać ukazana czy nie - obowiązkiem członka administracji jest zachowanie kultury w otoczeniu serwerowym jak i poza nim. Nie godzi się, aby pozostawić sprawę bez odpowiedniego ukarania.

Supporter zostaje ukarany zawieszeniem na 5 dni w związku z brakiem kultury w otoczeniu serwerowym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.