Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Programeq

MiniKoki

Rekomendowane odpowiedzi

CHCIAŁEM SPRAWE ZAŁATWIĆ NORMALNIE  ALE NIEEEEE CZEMU?! PONIEWAZ TY CHCESZ DAC JAKAS MARNA SABRE FT KTORA WARTA OK 100K I ANULUJESZ DLUG 130K CHŁOPIE POMYŚL RACJONALNIE TO BEDZIE OK230K ELEGY CZYSTE NIE KOSZTUJE 230K A TO JEST 3.3 PB TURBO  V5 ECU V4 981 PKT POMYSL BEDZIESZ NA + 290K BO TOBIE TYLKO NA TYM ZALEZY ZEBY DOSTAC ZA DARMO! JAK MINIEK MNIE ZABNUJE ZROZUMIEM GO DZIEKUJE ZA UWAGE...

2 minuty temu, programeQ napisał:

CHCE ODDAĆ KASE ALE TY DAJESZ MI 4H  NA ZDOBYCIE TAKIEJ GOTOWKI JAK TY BYS W TYLE ZDOBYL 130K Z 4K TO BYM UZNAL TO ZA MOZLIWE A TY PO PORSTU ROBISZ TO BO JESTES BEZCZELNY PO PORSTU NIE MASZ SZACUNKU

xDDDDDDDDDDDDDDDD Kto tu szacunku nie ma kasy nie oddałes to po co pożyczke brałes 

Przed chwilą, DonPutaMadre napisał:

@Miniek tak xDD mam mu dac czas to chyba ja mam ustalac a nie on ja mu dałem tydzien na oddanie 130k malo czasu by to w 1 dzien zrobil  

Chyba wolisz odzyskać pieniądze?

Dobrze, dostaniesz czas do 9 grudnia do godziny 18:00. W razie przedwczesnej spłaty proszę o poinformowanie.

Proszę się tutaj nie wypowiadać dopóki oskarżony lub oskarżający nie potwierdzi spłaty pożyczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.