Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Programeq

MiniKoki

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DonPutaMadre

Nick oskarżonego: programeq

Powód skargi: nie oddana pożyczka 
Data zdarzenia: 22.11.2020
Dowody: na dole 1574696280_Zrzutekranu(949).thumb.png.5267c220acfc72371577e49427486003.png
Opis sytuacji:Sprawa wyglada tak dałem panu flesha z tune vizu a on mi eurosa i miał dług 130k i dałem mu czas  1 tydzień i czas minoł a kasy nie widzę ja nie mam nic teraz na tym serwerze więc prosze was oddajcie mi to bo naprawde trafiłem na oszusta a chłop miał pieniądze bo szprzedał flesha a kupił sobie elegy wieć błagam was o zrozumiałość umówiłem sie z nim ze w niedziele o 10:00 ma być kasa a on sie zgodziła kasy nie ma 

No dzień dobry. Jako iż padła mi karta graficzna nie miałem możliwości gry mam tez pożyczkę u drugiego gracza i dałem pożyczkę jednemu graczu na 100k i miał oddać 130 przeznaczone na twoj dług jako nie oddał a głupi ja nie zrobiłem ss to teraz oddam ta pożyczkę i daje słowo nie chce kończyć swojej kariery na tym serwerze bo on mi się podoba ale no cóż... niech zarząd zrobi jak uważa oczywiście ja oddam pieniądze zarobię je ale proszę zebym nie został zbanowany ponieważ ten serwer to moja jedyna rozrywka po szkole jak i w weekend proszę o wyrozumiałość i niech pan admin postawi się w mojej sytacji nie będę miał gdzie grać czego bardzo nie chce i nie wyobrażam sobie zeby dostać bana na tym serwerze obiecuje jeszcze raz oddam pieniądze na 100% dziękuje 

no tak ale sluchaj Madre jak mam ci do 12 oddac skoro ja tez zostalem oszukany mowilem juz ze pozyczylem 100k i chlop mial oddac 130k ale nie oddal tylko oszukal zmienil nick i odrazu wyszedl z serwa wiec no jestem glupi i nie zrobilem ss bardzo przeraszam obiecuje ze oddam poniewaz nie chce konczyc na serwerze bo dostalem sie do SAMD i po porstu lubie ten serwer

Oddam tą pożyczke co do grosza ale też prosze żeby DonPutaMadre nie był w moją stronę bezszczelny bo on nie ma okazji postawić sie w mojej sytuacji lecz ja mialem jak ktos go oszukal na pieniadze czyli JA chce jeszcze raz przprosic:(

nie chciałem być hamski w twoją stronę ale gdy komputer zaczal szwankowac oddalem go na serwis mechanik powiedzial ze to cos z karta graficzna (dokladnie nie wiem co) ale zalamalem sie po uslyszeniu ze nie bedzie kompa na 2 dni i jest 99% sznas na PERM na moim serwie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.