Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kamdro

Huberto.cj

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Huberto
Nick oskarżonego: Kamdro
Powód skargi: Bezpodstawnie zabrane prawko.
Data zdarzenia: Nie wiem wczoraj chyba
Dowody: https://imgur.com/a/X5zznvf
Opis sytuacji: Wczoraj o tej godzinie raczej mnie już na serwerze nie było, dostałem prawko bezpodstawnie. 
Mogę tylko zgadywać ale raczej sie kolega pomylił bo jest chyba 7 osób z początkiem w nicku "777" - Proszę o wyjaśnienie. 

Dzień dobry, otrzymałem na ciebie zgłoszenie, że ztaranowałeś gracza na mechaniku SF. Poszkodowany gracz podesłał mi filmik z tego zdarzenia, wina leżała po twojej stronie, dlatego też zostało zabrane Ci prawo jazdy. Dowód mogę podesłać komuś z ARCON. Nie mam nic więcej do dodania.

W tej sytuacji nie można jasno stwierdzić kto z graczy uczestniczących zawinił. Stosując obiektywizm można stwierdzić, że wina właściwie była obopólna. Proszę oskarżonego aby kolejnym razem sprawdzać obie strony.

Nadałem drugiemu winowajcy karę dostosowaną do jego wykroczeń bazując na 28.05.2022. Oskarżony członek administracji zostaje tym razem ukarany ostrzeżeniem.

Skarga zostaje przyjęta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.