Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Niewidoczne poszerzenie opon 1

Kowerskii

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zakupiłem ostatnio poszerzenie opon 1 na przednią i tylnią oś za 14k. Niestety ale nie widać tego poszerzenia. @Lightmil potwierdzi ponieważ rozwiązał mój report. 

Mam nadzieję że zarząd odda mi tą kwotę. Pozdrawiam. 

Dowody - [2020-11-29 01:29:50] [Output] : âś” PomyĹ›lnie zmieniono szerokość opon!

Cześć,

Tak jak napisał kolega wyżej, poszerzeń LVL 1 prawie w ogóle nie widać, sam byłem właścicielem pojazdu który posiadał zamontowane poszerzenie LVL 1, pisałem do Volenir'a aby sprawdził czy mój pojazd posiada poszerzenie, po +/- 5 minutach dostałem odpowiedź, że mój pojazd posiada poszerzenie. Najłatwiejszym sposobem na rozwiązanie danego problemu, jest zapytanie Volenir'a na serwerze, czy twój pojazd posiada poszerzenie. Co do pieniędzy przeznaczonych na montaż, wątpię abyś odzyskał, lecz jeśli faktycznie nie będzie poszerzeń to jest spora szansa na odzyskanie pieniędzy.

Miłego dnia/nocy.

6 godzin temu, k3r0x napisał:

Cześć,

Tak jak napisał kolega wyżej, poszerzeń LVL 1 prawie w ogóle nie widać, sam byłem właścicielem pojazdu który posiadał zamontowane poszerzenie LVL 1, pisałem do Volenir'a aby sprawdził czy mój pojazd posiada poszerzenie, po +/- 5 minutach dostałem odpowiedź, że mój pojazd posiada poszerzenie. Najłatwiejszym sposobem na rozwiązanie danego problemu, jest zapytanie Volenir'a na serwerze, czy twój pojazd posiada poszerzenie. Co do pieniędzy przeznaczonych na montaż, wątpię abyś odzyskał, lecz jeśli faktycznie nie będzie poszerzeń to jest spora szansa na odzyskanie pieniędzy.

Miłego dnia/nocy.

Oj tym razem tak nie jest, sprawdzaliśmy razem z Lightmil z czystym cloverem i było tak samo, pozdrawiam 😛 

Witam mam taki sam problem zamontowałem dziś  do mojego yosemite  ID 6656 poszerzenie opon z tyłu i przodu do poziomu 2 po wyciągnieciu z przecho mam szerokie  tylko z przodu a z tylu są fabrycznie wąskie

Wklejam dowód: [2020-12-08 16:40:59] [Output] : âś” PomyĹ›lnie zmieniono szerokość opon!       [2020-12-08 16:44:17] [Output] : âś” PomyĹ›lnie zmieniono szerokość opon! 

Dodatkowo ss jak to wygląda: https://imgur.com/a/QQ3rj0k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.