Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na [BlaxoreK]

Nikson.cj

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Nikson.cj
Nick oskarżonego: BlaxoreK
Powód skargi: Brak pokazania dowodu popełnionego czynu przeze mnie 
Data zdarzenia: 22.05.2022
Dowody: logi
Opis sytuacji: Chodziłem sobie koło dm po czym dostałem 7 dni muta tak o. Nikogo nie wyzywałem ani nic złego nie zrobiłem. Napisałem do nadawcy kary czy pokaże mi dowód gdzie tak mówiłem to odpisał że nie będzie się spowiadać. Według mnie śmieszne zachowanie i zbyt surowa kara gdyż nie jestem odwalaczem i daje 7 dni i daje z .... kary.

Tak jak Ci napisałem w grze, nie będę wysyłał Ci tam żadnych klipów bo nie mam takiego prawnego obowiązku więc wypowiem się tu a nie, że "nie będę Ci się spowiadał", także nie dopowiadaj rzeczy, które miejsca nie miały.

Przechodząc do sedna sprawy, przyjąłem reporta na gracza x_Lukasz_x.cj, który notorycznie jeździł po pojazdach stojące przed strefą DM, nadałem mu warna i wtedy Ty postanowiłeś wypowiedzieć się niekulturalnie w moim kierunku jak i rzucać wulgaryzmami za co zostałeś stosownie ukarany. 

Doskonale wiem, że czujesz do mnie uraz przez to, iż to ja dostałem szansę a nie Ty pokazując to swoim zachowaniem gdy robiłem zdjęcia znajomemu na parkingu G1 bo już wtedy zacząłeś pisać oraz mówić jakieś swoje teksty w moim kierunku. Los tak chciał, że na Twoje nieszczęście nagrałem to co powiedziałeś w moim kierunku będąc na strefie DM.

Moim zdaniem wysokość kary jest adekwatna do tego, co zrobiłeś.

Poniżej wstawiam link do shota w którym wypowiedziałeś się w bardzo nieładny sposób na mój temat, celowo czekałem jeszcze aż coś powiesz, aby na pewno upewnić się, że powiedziałeś to Ty.

https://streamable.com/x9oaug

Na ten moment mam tyle do dodania od siebie, czekam na odpowiedź ARCON:)

Obydwa głosy są Twoje, celowo byłem obok Ciebie i patrzyłem czy coś mówisz także nie wiem, możesz w tym momencie wysłać sobie nagranie z głosem kolegi równie dobrze:) 

Mówiłeś coś w moim kierunku na parkingu G1 także nie musisz mi w tym momencie wmawiać.

Spoiler

Tak są tam moje słowa takie jak ,, krótko z nimi oraz nie dobry cejot,, były one kierowane do gracza AGRR.cj mam klipa z tego zdarzenia więc mogę pokazać

Tak pytałem się czy sie nie poczułeś bo dałeś warna za głupią animke XD

Kończąc ten temat chciałbym cię blaxorek przeprosić za to co mówiłem na g1 lecz według mnie nic oprócz tego poczucia nic nie mówiłem więcej złego 

Jeśli was tym uraziłem to sory. Muta prosiłbym zdjąć gdyż nie są to moje słowa na owym materiale dowodowym

7 minut temu, Nikson.cj napisał:
  Pokaż ukrytą zawartość

Tak są tam moje słowa takie jak ,, krótko z nimi oraz nie dobry cejot,, były one kierowane do gracza AGRR.cj mam klipa z tego zdarzenia więc moge pokazać

Tak pytałem się czy sie nie poczułeś bo dałeś warna za głupią animke XD

Widać, że dysponujesz całym nagraniem z zainstniałej sytuacji tak więc wstaw tutaj całość od momentu warna na x_Lukasz_x.cj do momentu nadania mute na Twoją osobe, wtedy będziemy mogli wywnioskować czy nadałem karę odpowiedniej osobie co trzeba czy nie, z mojej perspektywy widać było jak u Ciebie pojawia się zielony mikrofon a nie u kogoś innego.

1 minutę temu, Nikson.cj napisał:

Proszę

Tego typu benc 

Nie jestem 60 ale jeśli wymagacie owego dowodu aby mi zdjąć muta to dam 

Nadal nie widać momentu w którym lukasz.cj dostaję ostrzeżenie warn oraz rzekomo "ktoś inny" mówi coś wulgarnego w moim kierunku. 

Tak więc proszę Cię o ukazanie momentu w którym słychać to, co słychać w moim dowodach. 

Tak wm ale słychać że to nie mój głos więc nie wiem dlaczego dalej tu dyskutujemy

Tym twoim błędem lub brak dobrego słuchy będę bardzo poszkodowany ponieważ gdybym chciał napisać gdzieś podanie to już mam w karach obraza supo i będę musiał czekać kilka miesięcy aby napisać nowe podanie do jakieś frkacji. 

Chciałbym aby RCON usunął lub zrobił coś z tym gdyż jak mówiłem jestem poszkodowany w tej sprawie. 

Teraz, Nikson.cj napisał:

Tak wm ale słychać że to nie mój głos więc nie wiem dlaczego dalej tu dyskutujemy

Na ten moment wiemy, że ostatnie słowa wypowiedziane w moim dowodzie nie należały do słow wypowiedzianych przez Ciebie ale na chwile obecną nie jestem w stanie uwierzyć Ci na słowo czy obraziłeś mnie Ty czy ktoś inny, skoro Twoi koledzy wciąż upierają się, że TYKO OSTATNIE SŁOWA nie należą do Ciebie.

Tak tam gdzie cie obraziłem nie należało do mnie 

Do mnie należało to co wysłałem w filmie 

Powiem tak dwóch głosów niemam nie jestem kosmitą 

Każdy kto usłyszy te dwa głosy powie ze to nie moj nie trzeba być jakimś głupim żeby to zrozumieć bez obrazy oczywiście 

Teraz, Nikson.cj napisał:

Tak tam gdzie cie obraziłem nie należało do mnie 

Do mnie należało to co wysłałem w filmie 

Napisałem Ci już wyżej, z mojej perspektywy słowa obraźliwe, które poleciały w moim kierunku wyglądały przez ukazanie się "zielonego mikrofonu" jak Twoje słowa. Dysponujesz takim nagraniem także poproszę o nie abyśmy doszli do konsensusu i zobaczyli czy to mój błąd i powiedział to ktoś inny czy byłeś to Ty.

1 minutę temu, Nikson.cj napisał:

Nie wieże w ciebie 

Jak ci to uświadomić? 

Tam niema mojego głosu

Ehh niema co się klucić

Po udanej procesie proszę o rekompeste nw jak to zrobisz ale chce coś abym nie było tego. 

Jak masz mi to udowodnić? Jeszcze raz i ostatni raz wytłumaczę Ci to w prosty sposób..

Dysponujesz nagraniem z całej sytuacji od A do Z więc nie byłoby problemu gdybyś wysłał takie nagranie, które pokazałoby bezpośrednio kto to powiedział, możesz wysłać nawet na wiadomości prywatnej jeśli nie chcesz tutaj. Jeśli okaże się, że to nie Ty to karę Ci anuluje i oficjalnie przyznam się do błędu bo każdy taki może popełnić.

1 minutę temu, BlaxoreK napisał:

Ok tylko jedna rzecz 

Zapiąłem film po jakimś czasie po nadaniu kary więc w filmie nie będzie repsa na lukiego 

Mam nagrywanie na 5 min 

Kolejna rzecz że nie chodziłem za tym typem więc mogę nie mieć tego fragmentu lub może on być cicho

Wyślę to co mam ale później gdyż niemoge teraz 

3 minuty temu, Nikson.cj napisał:

Ok tylko jedna rzecz 

Zapiąłem film po jakimś czasie po nadaniu kary więc w filmie nie będzie repsa na lukiego 

Mam nagrywanie na 5 min 

Kolejna rzecz że nie chodziłem za tym typem więc mogę nie mieć tego fragmentu lub może on być cicho

Wyślę to co mam ale później gdyż niemoge teraz 

1. Staliście wszyscy obok sobie.

2. Masz nagranie z momentu jak gracz lukasz.cj już odjeżdża oraz nagrane ostatnie słowa kogoś innego i jest to przycięte także widać, że posiadasz moment w którym byłoby słychać i widać kto takie słowa powiedział.

3. Jeśli nie będzie tego momentu to czekamy na decyzję ARCON co dalej, ja ze swojej strony widziałem, iż powiedziałeś to Ty bo tylko u Ciebie był włączony voicechat.

Po dłuższej analizie nagrań podesłanych przez @Nikson.cj widać, że z mojej strony było to nałożenie się hud'u dwóch graczy przez co nadałem karę na tą osobę co nie trzeba. Z góry mogę jedynie co najmocniej przeprosić poszkodowanego, za źle nadaną karę także karę oczywiście ściągam i sam ze swojej strony przelewam Ci zadośćuczynienie na konto bankowe (UID: 33598) kwotę 7K.

Przepraszam za całe zajście i czekamy na decyzję ARCON co dalej.

Na podstawie przesłanego przez członka administracji nagrania nie można stwierdzić słuszności jego oskarżenia. Niestety na podstawie samego czatu głosowego nie można stwierdzić, czy dana osoba wypowiada przytoczone słowa ze względu na różnice jakościowe jakie pokazał oskarżający w swoim nagraniu.

Przytaczanie słów "nie będę Ci się spowiadał" jako administrator wobec gracza jest przejawem złamania regulaminu administracji serwera w kwestii kultury w otoczeniu serwerowym. Takie zachowanie nie powinno wystąpić.

Jako, iż oskarżenie ze strony administratora było niesłuszne i przyznał się do popełnionego przez siebie błędu, oraz wypłacił odszkodowanie i anulował karę, zostaje tym razem ostrzeżony. Proszę o rozwagę przy analizowaniu treści nieodpowiednich oraz proszę o bezwzględne zachowanie kultury w stosunku do graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.