Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .mientos.//merat ( wklejam za Norbixa x2 )

RozimoN

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 43784
Login: Norbix69
Nick oskarżonego: .mientos.//merat Powód skargi: oszustwo na tune pojazdu.
Data zdarzenia: 12.05.2022
Dowody: logi
Opis sytuacji: To od początku opisze sytuację. Odezwał się do mnie gracz z ofertą wymiany za mój pojazd czyli banshe viper gts, oferował za to cheetaha FT bez szyb i body na zestawie Torowym i Nitrze V5. Ogłaszał ten pojazd merat od którego wszelakich informacji się dowiedziałem na temat tego pojazdu. Lecz niestety zostałem oszukany po tranzakcji z mientosem czyli JEGO kolegom któremu ogłaszał ów pojazd. Niestety na chwile obecną miałem bana na forum który skończył się 13.05, obecnie w grze również miałem karę blokady prawa jazdy czyli nie mieliśmy jak podjechać na diagnostykę bo merat również miał ZPJ. Dodam, że pojazdowi brakuje Baku/Cb radia oraz posiada zestaw WYŚCIGOWY a mowa było o TOROWYM. Chciałbym odzyskać pieniądze za zaistniałe oszustwo i mam nadzieję, że podejdziecie tzw. Na trzeźwo do tej skargi. I myślę, że gracz który wprowadził mnie w błąd mówiąc, że coś ma a jednak czegoś nie ma to według mnie powinien ponieść koszty finansowe na zmienienie/zamontowanie części brakujących.
((Prosiłbym o rozpatrzenie tej skargi przez osobę kompetentną do tej roboty))
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ping @KRUL_IREK63

Logi: 
[2022-05-12 22:08:45] [Output] : >> [97] merat: a co to ma brak
[2022-05-12 22:08:48] [Output] : >> [97] merat: n5 t
[2022-05-12 22:08:52] [Output] : << [97] merat: tylko body i szybuw
[2022-05-12 22:08:56] [Output] : << [97] merat: reszta total ft z mzn
[2022-05-12 22:08:58] [Output] : >> [97] merat: szkoda ze szybuw nie ma
[2022-05-12 22:08:58] [Output] : << [97] merat: n5 t
[2022-05-12 22:09:49] [Output] : << [97] merat: n
[2022-05-12 22:09:50] [Output] : >> [97] merat: i 7ns?
[2022-05-12 22:09:52] [Output] : << [97] merat: nom
[2022-05-12 22:09:55] [Output] : << [97] merat: 8 ns ale 7 dla graczuw

Jestes jakis odklejony czy odklejenszy? Tubas ci rozpatrzyl poprzednia skarge, niema tu zadnego oszustwa, zwykle twoje niedopatrzenie. A ty dalej piszesz skargi jak jakis upos, gdy support ci wyraznie odrzucil, i jeszcze piszesz cos na temat jego kompetencji gdy ty nawet skarg nie umiesz pisac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.