Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Grzyb

wampizd

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  WitoldSruta
Nick oskarżonego: Grzyb
Powód skargi: Niekompetętność, kłamanie mimo jasnych dowodów.
Data zdarzenia: 20.04.2022
Dowody: ss
Opis sytuacji: Apelowałem od kary, oskarżony po 6 dniach dodał ją do archiwum (kara trwała 3dni). Skarga nie ujrzała by światła dziennego gdybyś nie wciskał mi bajeczki, że źle napisałem twój nick (generalnie zapomniałem dodać kropki do nicku oskarżonego).Ogólnie postanowiłem to sprawdzić w wyszukiwarce serwerowej, i się myliłeś. Po wpisaniu grzyb w lupę serwerową, czarno na białym widać moją apelacje dowód niżej.Twoje wyjaśnienia co odnośnie olania mojej apelacji były strasznie dziecinne, śmieszne jest to, że nie możesz wziąć winy na klate i zwyczajne przeprosić lecz wciskasz mi jakiś kit. Mam nadzieje, że zostanie wyciagniety odpowiedni wniosek gdyż takie zachowanie jest nie dopuszczalne wedle mojej opinii, mam na myśli kłamanie gracza. Pozdrawiam.

20220512_234116.jpg

20220512_234059.jpg

20220512_234146.jpg

Witam, Przepraszam nie wyrobiłem się w czasie z powodów prywatnych, ale również serwerowych, no ale nic przejdźmy do tematu skargi. 
Przypomnę tylko punkt regulaminu apelacji.

§ 9
Członek administracji serwera ma obowiązek rozpatrywać apelacje od kar które nadał, w przeciągu 72 godzin od ich pojawienia się na forum w dziale Apelacje od kar.
Wyjątek stanowią kary krótsze bądź równe 3 dni oraz kary permanentne.

Jeśli chodzi o drugą część skargi, to nie wyszukiwałem tego przez lupę serwera tylko przez ((Ctrl+f)) Niestety wtedy mi nie wyszukało nie wiem, czy było to spowodowane z powodu mojej winy, czy z powodu winy przeglądarki jednak bardzo przepraszam.  Sprawdziłem twoją apelację po takim czasie, lecz tak jak pisałem nie znalazło mi tej apelacji. Jeśli chodzi o skargę to, tak jak wyżej pisałem nie dałem rady z powodu spraw prywatnych i serwerowych. Za zaistniałą sytuacje Jeszcze raz przepraszam.

20 minut temu, Grzyb. napisał:

Witam, Przepraszam nie wyrobiłem się w czasie z powodów prywatnych, ale również serwerowych, no ale nic przejdźmy do tematu skargi. 
Przypomnę tylko punkt regulaminu apelacji.

§ 9
Członek administracji serwera ma obowiązek rozpatrywać apelacje od kar które nadał, w przeciągu 72 godzin od ich pojawienia się na forum w dziale Apelacje od kar.
Wyjątek stanowią kary krótsze bądź równe 3 dni oraz kary permanentne.

Ale ziomuś, nie chodzi mi o to, że nie rozpatrzyłeś skargi tyle o to że mineła 22 kwietnia, czyli przez 4dni stała kompletnie bezużyteczna i po tych 4dniach wrzuciłeś do archiwum, olałeś kompletnie sytuacje jeszcze, piszesz żebym to ja poprawnie pisal temat apelacji, z tego co wodzialem w innych apelacjach gracze pisali tak samo twoj nick jak ja, i mimo tego okrutnego czynu (jakim jest nie dopisanie ".") odpowiadałeś im w apelacji. Wiec troche to smieszne

12 minut temu, Grzyb. napisał:

Wspomniałem tylko o tym, że źle napisałeś mój nick i na koniec napisałem, abyś dobrze pisał tematy apelacji, więc ja tam nie widzę żadnych pretensji do twojej osoby.

Nie, wypomniałeś mi mój błąd, a do swojego nie widze żebys się odniósl. Jak możesz zauważyc w skardze też sie nie wypowiedzialeś przez 24h, czyli totalnie olewasz to, nie wspominajac juz o apelacji ktora stała 6 dni bez odpowiedzi z czego powinna być dawno wrzucona do archiwum.

Odniosę się do tego, że odpowiedziałem 4 dni po napisaniu przez ciebie apelacji, tak jak już wspominałem nie widziałem twojej apelacji dlatego sprawdziłem po 4 dniach, lecz podałem punkt regulaminu apelacji, który wszystko jest wyraźnie wyjaśnione ((Punkt regulaminu apelacji od kar (§ 9)) .

Lecz jeszcze pisałeś, że innym graczom sprawdzałem apelacje jak akurat zauważyłem to, że jest jakaś apelacja to odpisywałem niestety twojej apelacji nie zauważyłem ani mi jej nie wyszukało.

5 minut temu, Grzyb. napisał:

Odniosę się do tego, że odpowiedziałem 4 dni po napisaniu przez ciebie apelacji, tak jak już wspominałem nie widziałem twojej apelacji dlatego sprawdziłem po 4 dniach, lecz podałem punkt regulaminu apelacji, który wszystko jest wyraźnie wyjaśnione ((Punkt regulaminu apelacji od kar (§ 9)) .

Lecz jeszcze pisałeś, że innym graczom sprawdzałem apelacje jak akurat zauważyłem to, że jest jakaś apelacja to odpisywałem niestety twojej apelacji nie zauważyłem ani mi jej nie wyszukało.

Nie mam zamiaru już się wypowiadać, czekam na rcon mimo tego wiem, że skończy sie to tylko na upomnieniu słownym xd

Zgodnie z regulaminem apelacja nie musiała zostać sprawdzona w terminie 72 godzin.

@Grzyb. - proszę o dokładne sprawdzanie tytułów działu Apelacje od kar.
Oskarżającego proszę o dokładnie wpisanie nazwy danego administratora nakładającego karę, zgodnie z regulaminem działu, aby uniknąć problemów z interpretacją przez inne osoby.

Oskarżony otrzymuje ostrzeżenie słowne za złamanie regulaminu działu ws. braku wypowiedzi do 24h od powstania wątku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.