Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na FerensikoV

DuzaKnaga.Kuli

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kuli
Nick oskarżonego: @FerensikoV
Powód skargi: Jazda pod prąd, taran i ucieczka z miejsca zdarzenia.
Data zdarzenia: 27.11.2020 około 12.30
Dowody: https://imgur.com/a/4tjZIeH
Opis sytuacji: Jechałem z dozwoloną predkoscią tzw. 80 km/h i chlop wyjechał mi pod prąd i mnie staranował przez co dachowałem i silnik mi nie odpala. Chłop uciekł z miejsca zdarzenia i się wylogował z serwera. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/tzyJWOQ

Oczekuję zwrotu gotówki za naprawke, czyli 150$. Pozdrawiam.

2 godziny temu, FerensikoV napisał:

Dla mnie skarga jest niewazna, ponieważ gracz w żaden sposób nie poinformował mnie o skardze w grze i nie było okazji nic ustalić. Nawet do mnie nie napisał. Z mojego punktu widzenie w nikogo nie wjechałem. Mogę Ci dać te 150 jak wejdę na serwer. 

Poinformowałem cię o skardze na forum, ponieważ nie widziałem twojego nicku na serwerze bo uciekłeś, a po tym jak sprawdziłem ssy już nie było cię na serwerze. Nie pisz, że w nikogo nie wjechał jak wjechał i jest to udowodnione na ssach. Własnie wchodzę na serwer i chce abyś mi oddał 150$ za naprawke. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.