Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

Skino

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kqbix
Nick oskarżonego: @WhiteTiger
Powód skargi: Niesłuszne nadanie katy (mute)
Data zdarzenia: 06.05.2022 około godziny 20.00
Dowody: 

Spoiler

(31) HaemHype: panie władzo a co mam z autem zrobic?
(134) Kqbix.uf: Wreście *odbiera dokumenty*
(145) TheB0CH3N: Mam nadzieję że się rozumiemy, teraz pan zaczeka tutaj a ja porozmawiam z pracownikiem
(145) TheB0CH3N: pomocy drogowej.
Gracz SugarToZiomal otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów na 1 dzień przez olcha95, powód: Taran + brak spłaty za szkody((Dowód dostarczony do administracji))
(145) TheB0CH3N: Przejdziemy na bok.
✖ Odczekaj chwilę przed ponownym wykonaniem animacji.
(145) TheB0CH3N: Dobra, podejmij decyzję nie jestem tutaj w stanie nic zdziałać na miejscu.
(31) HaemHype: no dobrze
(145) TheB0CH3N: Wy działacie inaczej, my tak samo. Zrób jak uważasz, w razie czego wzywaj a przyjedziemy.
(31) HaemHype: okej
(145) TheB0CH3N: Z mojej strony to wszystko, miłego dnia i szerokiej drogi.
(31) HaemHype: dzieki
TheB0CH3N Podał rękę na pożegnanie
HaemHype podaje reke
(145) TheB0CH3N: Trzymaj się, szerokości!
(31) HaemHype: nawzajem
(145) TheB0CH3N: *radio* 115 Reaguje na ostatnie 911. Alarmowo
(134) Kqbix.uf: I co?
(31) HaemHype: panie kqbix i co mam z panem zrobic
*MEGAFON* (145) TheB0CH3N: Police Department. Ustąp pierwszeństwa pojazdowi uprzywilejowanemu!!
(134) Kqbix.uf: Odać auto za to co pan mi zrobił 
Gracz SugarToZiomal został wyciszony na 14 dni przez olcha95, powód: Obraza supportera na g
(31) HaemHype: iż pan policjant dal panu upomnienie mi nie zostaje nic innego niż oddac panu auto ale nastepnym
(31) HaemHype: razem pojdzie na pp
(31) HaemHype: rozumiemy się?
(134) Kqbix.uf: Tak 
(31) HaemHype: pan zejdzie z auta
(31) HaemHype: Dziękuję ode mnie to wszystko, życzę miłego dnia! *mówi z uśmiechem na twarzy*
✔ Zgasiłeś silnik w pojeździe!
✔ Odpaliłeś silnik w pojeździe!
✔ Zwolniłeś ręczny w pojeździe!
(31) HaemHype: silnik padl?
(134) Kqbix.uf: Wreście kurwa **mowi pod nosem**
(31) HaemHype: co tam mowisz?
Kqbix.uf wyciąga bletki oraz marichłane 
(134) Kqbix.uf: Nic, wpierdalaj!
(134) Kqbix.uf: ((mis XD)
(31) HaemHype: grzeczniej
(134) Kqbix.uf: Bo? Moge ci łep zaraz rozjebać 😉
(31) HaemHype: grozisz mi?
Kqbix.uf spogląda na pracownika groźnym spojrzeniem
(134) Kqbix.uf: Nie rozumiesz czegoś>/
wzywac sapd? ((HaemHype))
bawimy się dalej? ((HaemHype))
jo ((Kqbix.uf))
Gracz Kqbix.uf został wyciszony na 2 dni przez WhiteTiger (web), powód: Brak kultury do gracza

Opis sytuacji: Dzisiejszego dnia, podczas grania sobie na serwisie wywaliło mnie z serwera, a kierowałem autem. Gdy wszedłem z powrotem na serwer i auto już było na lawecie. Zacząłem rozmawiać z pracownikiem (@HaemHype) i zaczął mnie namawiać na wypicie piwa i wtedy mi odda auto bo wcześniej nie chciał. Po czasie dalszej rozmowy pojawił sie pracownik SAPD (@TheB0CH3N), i wtedy zaczęło się RP pomiędzy nami. Podczas rozmowy z funkcjonariuszem, wyzwałem pracownika SARA ze jest szmulem czy jakoś tak. (nie miałem na celu go urazić) Po odjechaniu SAPD dalej odgrywałem RP, z słów niecenzuralnych powiedziałem między innymi, że " rozje%ie ci łeb, wypierdalaj" i po chwili dostałem muta, za "BRAK SZACUNKU DO GRACZA" na dwa dni. Ja sie zdziwiłem jak i pracownik SARA. 

Rozumiem jak bym go wyzywał co drugie słowo w tym RP ale max 5-6 przekleństw przez około 30 min to już jest taka zbrodnia? Żałosne, czekam na odpowiedz RCON

Hej, zostałeś ukarany słusznie.. To, że robiłes w tym czasie jakieś "RP" nie zwalnia Cię z tego, że mozesz pisać tak na chacie i czuć się bezkarnym.. 

10 minut temu, Kqbix.uf napisał:

Rozumiem jak bym go wyzywał co drugie słowo w tym RP ale max 5-6 przekleństw przez około 30 min to już jest taka zbrodnia? Żałosne

Zbrodnie moze nie, ale brak kultury już tak. Czekam na RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.