Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Olcha95

Sugar.TWR

Rekomendowane odpowiedzi

Login: SugarToZiomal
Nick oskarżonego: Olcha95
Powód skargi: Taran + brak spłaty za szkody
Data zdarzenia: 2022-05-06
Dowody: Dowodów niestety nie posiadam lecz mam świadków 
Opis sytuacji: Jeździłem sobie z graczami Na autostradzie lecz wtedy jeden gracz postanowił zablokować autostradę tak żeby nie dało się przejechać, wtedy postanowiłem żeby go tak staranować żeby dało się przejechać, nie było to moja wina że w niego wjechałem ponieważ chciałem tylko przejechać gdy to zrobiłem to przejechałem  i nawet nie dostałem żadnej informacji żeby zapłacić za jego szkody a poza tym auto i tak było już rozwalone więc nawet nie było potrzeby żebym zapłacił. A supporter Olcha95 dał mi bezpodstawnie karę na prawo jazdy nawet nic mi nie wytłumaczył więc liczę na to że coś Administracja z tym coś zrobi.

Zaczynając od początku, wpłynął raport od gracza, że go taranowałeś. 

52 minuty temu, SugarToZiomal napisał:

i nawet nie dostałem żadnej informacji żeby zapłacić za jego szkody a poza tym auto i tak było już rozwalone więc nawet nie było potrzeby żebym zapłacił.

Otrzymałeś warna o treści: ""Zapałać za szkody id 75"" więc nie rozumiem dlaczego kłamiesz + gracz prosił cię abyś mu zapłacił za wyrządzone szkody. Po warnie odpowiedziałeś mi następująco "nikomu nie bede placil".

Spoiler
Godzinę temu, SugarToZiomal napisał:

A supporter Olcha95 dał mi bezpodstawnie karę na prawo jazdy nawet nic mi nie wytłumaczył więc liczę na to że coś Administracja z tym coś zrobi.

Później otrzymałem nagranie z zaistniałej sytuacji, gdzie gracz prosił cię o spłate za taran po czym znów go staranowałeś za co otrzymałeś prawko na 1 dzień.((Nagranie wyślę do administracji RCON))
Tyle z mojej strony czekam na decyzje RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.