Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kusiek.exe

f0rescik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: f0rescik
Nick oskarżonego: @Kusiek.exe
Powód skargi: Niezobowiązanie się ze spłacanych rat
Data zdarzenia: 16.11.2020-26.11.2020
Dowody: klik
Opis sytuacji: Dnia 14.11.2020 zaoferował graczowi Kusiek 1.600 punktów premium - w zamian za 28k. Gracz jednak poprosił o możliwość wzięcia rat, takowych udzieliłem, gdzie jasno powiedziałem że ma on czas na spłatę do 23.11 czyli cały tydzień. Gracz na wpłatę początkową wpłacił 1.7k, więc powinienem otrzymać 26.3k jednak pieniędzy jak nie było, tak nie ma. Jeszcze chciałbym dodać, że z graczem zmieniałem termin zapłaty, gdyż z związku ze sprawami prywatnymi nie mogłem wejść w dzień na spłatę raty, gdzie gracz mi oznajmił że może wejść na serwer. Kusiek oczywiście się zgodził i powiedział że może niedługo wejść, raz jego wytłumaczeniem była dziewczyna, kolejnym razem był to powrót do domu, a nie kiedy po prostu widziałem go aktywnego, jednak po próbie kontaktu nie było wiadomości zwrotnej, a jednak gracz stawał się offline.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.