Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kamdro

Tommy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: yxngtxmmyx
Nick oskarżonego: Kamdro
Powód skargi: Taran, jazda pod prąd
Data zdarzenia: 31.03.2022
Dowody: 

Opis sytuacji: Jechałem na rondo LV po klienta za czasów mojej kadencji w SATC, kiedy Kamdro skrócił drogę jednocześnie taranując mnie.

Witaj, z początku chciałbym przeprosić Cię za zaistniałą sytuację, która miała miejsce ponad miesiąc temu. Po tym incydencie przeprosiłem Twoją osobę oraz odjechałem z myślą, że wszystko jest w porządku. Nie wspominałeś nic o zapłacie, a sam nie pomyślałem o tym, żeby takową wysłać, za co również chciałbym przeprosić. Nie miałem na celu staranować Ciebie, niestety zapatrzyłem się (bodajże na chat), co nie usprawiedliwia tego co zrobiłem.

Prosiłbym jakiegoś administratora o sprawdzenie logów z dnia 31 marca godzina bodajże 21:57 w celu znalezienia tych przeprosin bo niezbyt pamiętam żebyś mi je wyznał. //

Jednak nieważne, znalazłem logi, że faktycznie przeprosiłeś ale i tak nie usprawiedliwia to taranu i jazdy pod prąd.

Jako, że sytuacja miała już swoje miejsce jakiś czas temu, członek administracji Cię przeprosił, to wobec członka administracji nie zostaną wyciągnięte konsekwencje.

Jednak proszę oskarżonego o wypłacenie zadośćuczynienia graczowi @Tommy (UID: 12917) w wysokości 500$ za pośrednictwem banku w Los Santos za dokonane straty.
Wpłatę należy dokonać do dn. 15.05.2022 do 15:00.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.