Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MikeJE

Kigkton

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, MikeJE napisał:

Po pierwsze kup internet a po drugie jest 400 osob ponad na serwie i sa lagi a po trzecie sam mnie staranowales i wyzywales i musialem isc z buta na stacje a ty za mna jezdziles i sie pultales

widać, japierdole nie zauważyłem laga miałeś i mnie z PiTowałes hah
ps. nie rób z siebie idi**y pls 

Ja pod prad? To ty kurierka wjechales na moj pas a tak jak wspomnialem sa lagi od 400 osob +

Nie wjechałem, jezeli sądzisz że z twojej perspektywy Lewy pas ruchu jest poprawny, polecam sie douczyć, po 2 widać na nagraniu że to celowe zachowanie i nie był to lag 😄 

Przed chwilą, MikeJE napisał:

Celowe zachowanie? Celowo sobie auto zniszczylem? A po drugie nawet ciebie nie muslem u mnie autem a z mojej perspektywy bylo to normalna wyminiecie a jesli sie nie znasz to polecam troche sie dowiedziec o synchronizacji mta.

XD- to był manewr PiT, zresztą administracja wie co to jest xD 

Czlowieku wez sie ogarnij normalnie cie wyprzedzilem.

XD-  administrator który będzie to sprawdzał będzie miał niezły ubaw, jeżeli twierdzisz że  mnie wymijałeś XDXD
Ps. Jesteś postacią tragiczną która gdy kłamie nie wie co pisze, piszesz głupoty takie jak wspomniałem u góry i po prostu zjadam cie argumentami.
Najwidoczniej nie spodziewałeś się skargi ale na twoje nie szczęście miałem włączone nagrywanie na którym widać, jak NIE MINĄŁEŚ, lecz z premedytacją uderzyłeś bokiem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.