Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na gracza Curry

Ryrz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Curry napisał:

Zeby odpowiedziec na wiadomosc z discorda, powtazam poraz którys, po czym poprosilem o zakonczenie tematu kilkuktrotnie

4 minuty temu, Ryrz napisał:

tematu do którego to TY wracasz 

przeczytaj sobie to

• Super 1
  • Haha 1

1 minutę temu, Curry napisał:

przeczytaj sobie to

to takie jedno zasadnicze pytanie, po co pisałeś do Luny skoro prosiłeś o zakończenie?

nikt nie chciał mieć od tamtej pory z tobą żadnego kontaktu to jeszcze sam się narzucasz innym członkom przeszkadzając im w grze

Edytowane przez Ryrz
  • Super 1

1 minutę temu, Ryrz napisał:

to takie jedno zasadnicze pytanie, po co pisałeś do Luny skoro prosiłeś o zakończenie?

Zeby odpowiedziec na wiadomosc po czym zakonczyc temat, nie wiem ile razy jeszcze ma ci to pisac zebys zrozumial.

• Super 1
  • Haha 1

BTW @Ryrz

Polecam sie zapoznac z regulaminem organizacji i nie ma zadnego puntu ani podpunktu w ktory mi zabrania usunuecie cie z niej, a regulaminu naszej organizacji nie ma, wiec nie zlamalem zadnej zasady

Jezeli chcesz sobie poczytac to zapraszam pod ten link: 

Edytowane przez Curry
Zmienilem kilka slow
  • Super 1
  • Haha 1

14 godzin temu, Curry napisał:

BTW @Ryrz

Polecam sie zapoznac z regulaminem organizacji i nie ma zadnego puntu ani podpunktu w ktory mi zabrania usunuecie cie z niej, a regulaminu naszej organizacji nie ma, wiec nie zlamalem zadnej zasady

Jezeli chcesz sobie poczytac to zapraszam pod ten link: 

my zaczynamy od nowa wiesz ze jestem nowym liderem tej orgnizacji i reguamin jest na nowym dc naszej organizacji który dopiero raczkuje poza tym jak ci mówie ze masz kogoś nie wyrzucać to nie mozesz robić sobie samowolki jak mnie w domu nie ma system wyrzucania niest inny a nie ze kogoś ktoś obrazi i lota od razu trochę inaczej to działa

Edytowane przez Dako0
  • Super 4

Godzinę temu, Dako0 napisał:

my zaczynamy od nowa wiesz ze jestem nowym liderem tej orgnizacji i reguamin jest na nowym dc naszej organizacji który dopiero raczkuje poza tym jak ci mówie ze masz kogoś nie wyrzucać to nie mozesz robić sobie samowolki jak mnie w domu nie ma system wyrzucania niest inny a nie ze kogoś ktoś obrazi i lota od razu trochę inaczej to działa

Wyrzucilem ich z powodu BK a jesli nawet nie ma mnie na tym discordzie to nie mam nawet jak przeczytac regulaminu, tak czy inaczej juz wiem ze nie jest nawet zatwierdzony przez opiekuna organizacji czyli nic nawet jak bym go znal nie znaczy, dopiero dzisiaj sie dowiedzialem o tym discordzie oficialnym organizacji i ta zasada znajduje sie w punkcie 16 regulaminu organizacji:

16.Zezwala się organizacji na posiadanie wewnętrznego regulaminu organizacji.
16.1. Wewnętrzny regulamin organizacji musi zostać zaakceptowany przez Opiekuna.

A zeby taki miec to trzeba miec oficialny disc a zasada do tego to pkt 20.1 :

20. Organizacja ma prawo posiadać własny serwer Discord.
20.1. W przypadku istnienia organizacyjnego serwera Discord, obowiązkiem lidera jest udzielenie dostępu do niego Opiekunowi.

• Haha 2

2 minuty temu, Curry napisał:

Wyrzucilem ich z powodu BK a jesli nawet nie ma mnie na tym discordzie to nie mam nawet jak przeczytac regulaminu, tak czy inaczej juz wiem ze nie jest nawet zatwierdzony przez opiekuna organizacji czyli nic nawet jak bym go znal nie znaczy, dopiero dzisiaj sie dowiedzialem o tym discordzie oficialnym organizacji i ta zasada znajduje sie w punkcie 16 regulaminu organizacji:

16.1. Wewnętrzny regulamin organizacji musi zostać zaakceptowany przez Opiekuna.

20.1. W przypadku istnienia organizacyjnego serwera Discord, obowiązkiem lidera jest udzielenie dostępu do niego Opiekunowi.

No jak dopiero ten discorda robię i jedyne co na nim jest to regulamin to co mam udostępnić? Przyjdzie pora to udostępnie mogę nawet dzisiaj logiczne i zresztą co to ma do tego że robisz z moją organizacją co chcesz jak mnie nie ma? No nic 

6 minut temu, Curry napisał:

Wiec jesli nie zlamalem w zadnym przypadku oficialnego regulaminu jedyne co mozesz zrobic @Dako0 to wydalic mnie z organizacji

Edytowane przez Curry
Pomylilem sie i literowka byla
  • Haha 1

1 minutę temu, Dako0 napisał:

No jak dopiero ten discorda robię i jedyne co na nim jest to regulamin to co mam udostępnić? Przyjdzie pora to udostępnie mogę nawet dzisiaj logiczne i zresztą co to ma do tego że robisz z moją organizacją co chcesz jak mnie nie ma? No nic 

A mogę jeszcze dać dostęp do starego discorda organizacji do którego zebra miała wgląd tylko tam właścicielem jest poprzednik lider

4 minuty temu, Dako0 napisał:

A mogę jeszcze dać dostęp do starego discorda organizacji do którego zebra miała wgląd tylko tam właścicielem jest poprzednik lider

Jezeli chodzi o discorda Wysta to tam nie ma zadnego punktu o usuwaniu graczy z organizacji, i z tego co widze tam nie ma nawet zebry

Edit: Bo wlasnie w tym momencie go przeczytalem a jezeli jest inny discord to mnie nawet o nim nie poinformowales

Edytowane przez Curry
  • Haha 1

11 minut temu, Curry napisał:

Jezeli chodzi o discorda Wysta to tam nie ma zadnego punktu o usuwaniu graczy z organizacji, i z tego co widze tam nie ma nawet zebry

Edit: Bo wlasnie w tym momencie go przeczytalem a jezeli jest inny discord to mnie nawet o nim nie poinformowales

ale zaczekaj bo my drążymy temat LMAO

6 minut temu, Curry napisał:

ty się nie broń po prostu jak mnie pytasz czy mozesz kogoś wywalić bo cie zdenerwował a ja pisze ze nie mozesz ich wywalić to masz tego nie robić o to chodzi w tej skardze a ty uzywasz jakiś argumentów i się bronisz rzeczami które nie mają zwiąsku z tą apelką wywaliłeś ich za BK? za bk są kary mut dawane przez administracje a nie wydalanie z organizacji bo się zdenerwowałeś i jeszcze wysylasz że cię tam wyzywali na dc czy coś administracji nie obchodzi co się miedzy wami dzieje osobiscie tylko w grze i na forum więc te ss z dc też bez sensu

1 minutę temu, Dako0 napisał:

ty się nie broń po prostu jak mnie pytasz czy mozesz kogoś wywalić bo cie zdenerwował a ja pisze ze nie mozesz ich wywalić to masz tego nie robić o to chodzi w tej skardze a ty uzywasz jakiś argumentów i się bronisz rzeczami które nie mają zwiąsku z tą apelką wywaliłeś ich za BK? za bk są kary mut dawane przez administracje a nie wydalanie z organizacji bo się zdenerwowałeś i jeszcze wysylasz że cię tam wyzywali na dc czy coś administracji nie obchodzi co się miedzy wami dzieje osobiscie tylko w grze i na forum więc te ss z dc też bez sensu

To jak mamy gadac o zeczach ktore nie obchodza administracje.... Skarga jest za cos czego nie ma nawet w regulaminie i BK bylo w grze pierwotnie

Jedyne co widac w tej skardze ze probujecie mnie ukarac za cos czego nie ma w zadnym regulaminie oficialnym, jedyna kare ktora mozecie dac to mnie wydalic z frakcji a nie pisac bezsensowne skargi, bo piszac dalej i dalej probujac argumentowac cos czego sie nie da robicie zeby rozwiazanie tej skargi trwalo dluzej.

• Haha 1
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.