Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na gracza Curry

Ryrz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Spoiler

UID: 45412
Login: Bartomiej
Nick oskarżonego: Curry
Powód skargi: Bezpodstawne wydalenie z organizacji bez zgody lidera
Data zdarzenia: 28.04.2004
Dowody: 

Spoiler

896048770_Zrzutekranu(98).thumb.png.8a75a5d469eb718e35130c75141d8fb0.png

Opis sytuacji: Sytuacja wygląda tak, poszło o wczorajszą kłótnie na discordzie chłop sobie ubzdurał że wczorajsza sytuacja na dc była po tym co się działo w grze. Dzisiaj zaś ten gracz pisał do koleżanki gdzie zaczął on dalej drążył temat to nie mogłem tego tak zostawić i jak już zobaczył że ktoś mu odpowiada postanowił bez żadnej zgody lidera wydalić mnie i koleżankę i poleciałaby jeszcze jedna osoba gdyby nie fakt, że też posiadała rangę V-lider
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Przechwytywanie.PNG

Edytowane przez Ryrz

Zostales wydalony z powodu BK do VL dowody sa w logach i jak wczoraj dostales ostrzezenie od Banan99

Edit: do tego ty i gracz Lunaa kontynuowaliscie temat z przed kilku dnii 

Edytowane przez Curry
  • Super 1
  • Haha 1

pokaż ss z tym BK

4 minuty temu, Curry napisał:

Zostales wydalony z powodu BK do VL dowody sa w logach i jak wczoraj dostales ostrzezenie od Banan99

Nie, my skończyliśmy po tym jak dostaliśmy warny, po czym ty dzień później pisałeś do Luny w tej sprawie więc to ty szedłeś dalej w ten temat i teraz nie udawaj że tak nie było bo tak było 

• Super 1

Jest w logach nie robilem SS tylko odrazu wyslalem w tamtym momencie reporta ktory byl przyjety przez moderatora @Banan99 i w tamtym momencie zostales ostrzezony, gdybyscie dzisiaj ty i Lunaa nie kontynuowali tematu to bysice nie byli wydaleni z organizacji GZTEAM

• Super 1
  • Haha 1

Teraz, Curry napisał:

Jest w logach nie robilem SS tylko odrazu wyslalem w tamtym momencie reporta ktory byl przyjety przez moderatora @Banan99 i w tamtym momencie zostales ostrzezony, gdybyscie dzisiaj ty i Lunaa nie kontynuowali tematu to bysice nie byli wydaleni z organizacji GZTEAM

skoro jest w logach to niech administracja zobaczy ze pisałeś do Luny więc to ty zacząłeś z powrotem. Dziękuje ode mnie to wszystko

• Super 1

Wyslalem ta wiadomosc z powodu wiadomosci na discordzie ktora mi wyslaliscie ty Gaga i Lunaa na grupie ktora kiedys mieliscie a iz nie mamy juz kontaktu na discordzie z powodu block´a odemnie to odpowiedzialem w grze zaraz po tym napisalem ze koniec tematu i dalej kontynuowaliscie

• Super 1
  • Haha 1

12 minut temu, Curry napisał:

Pragnę wspomnieć iż to ty wróciłeś do tematu piszac do mnie na czacie prywatnym. 

Teraz, Dako0 napisał:

Ja nigdzie nie zezwoliłem na wydalanie członków organizacji bez konsultacji tego ze mną owszem napisałeś do mnie w tej sprawie ale napisałem że nikt ma nie zostać wyrzucony a ty mimo to i tak ich wyrzuciłeś proszę sobie nie robić samowolki podczas moją nieobecność 

czyli wedlug ciebie moga wyzywac, i caly czas wypisywac do mnie imo iz ich prosilem o zakonczenie tematu, tak?

• Haha 1

Według mnie jak ci napisałem że masz ich nie wyrzucać to nie powinieneś tego robić ja nie mam nic więcej do dodania w tym temacie 

4 minuty temu, Curry napisał:

czyli wedlug ciebie moga wyzywac, i caly czas wypisywac do mnie imo iz ich prosilem o zakonczenie tematu, tak?

Według mnie jak ci napisałem że masz ich nie wyrzucać to nie powinieneś tego robić ja nie mam nic więcej do dodania w tym temacie

• Super 1

Tylko jest to rozmowa prywatna a rozmowa w grze wiec to akurat mysle nie ma nic do organizacji . A za wczorajsze slowa dostalismy kare a dzis nikt cie nie obraził w żaden sposób.  Co wiecej właściciel organizacji nie wyraził zgody na wydalenie nas a mnie wywaliłes juz 2 raz . Napisales dzis do mnie jako 1 wracajac do sytuacji wiec mialam pelne prawo ci odpowiedziec na wypowiedz .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.