Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na gracza Curry

Ryrz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Spoiler

UID: 45412
Login: Bartomiej
Nick oskarżonego: Curry
Powód skargi: Bezpodstawne wydalenie z organizacji bez zgody lidera
Data zdarzenia: 28.04.2004
Dowody: 

Spoiler

896048770_Zrzutekranu(98).thumb.png.8a75a5d469eb718e35130c75141d8fb0.png

Opis sytuacji: Sytuacja wygląda tak, poszło o wczorajszą kłótnie na discordzie chłop sobie ubzdurał że wczorajsza sytuacja na dc była po tym co się działo w grze. Dzisiaj zaś ten gracz pisał do koleżanki gdzie zaczął on dalej drążył temat to nie mogłem tego tak zostawić i jak już zobaczył że ktoś mu odpowiada postanowił bez żadnej zgody lidera wydalić mnie i koleżankę i poleciałaby jeszcze jedna osoba gdyby nie fakt, że też posiadała rangę V-lider
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Przechwytywanie.PNG

Edytowane przez Ryrz

pokaż ss z tym BK

4 minuty temu, Curry napisał:

Zostales wydalony z powodu BK do VL dowody sa w logach i jak wczoraj dostales ostrzezenie od Banan99

Edit: do tego ty i gracz Lunaa kontynuowaliscie temat z przed kilku dnii 

Nie, my skończyliśmy po tym jak dostaliśmy warny, po czym ty dzień później pisałeś do Luny w tej sprawie więc to ty szedłeś dalej w ten temat i teraz nie udawaj że tak nie było bo tak było 

• Super 1

Jest w logach nie robilem SS tylko odrazu wyslalem w tamtym momencie reporta ktory byl przyjety przez moderatora @Banan99 i w tamtym momencie zostales ostrzezony, gdybyscie dzisiaj ty i Lunaa nie kontynuowali tematu to bysice nie byli wydaleni z organizacji GZTEAM

• Super 1
  • Haha 1

Teraz, Curry napisał:

Jest w logach nie robilem SS tylko odrazu wyslalem w tamtym momencie reporta ktory byl przyjety przez moderatora @Banan99 i w tamtym momencie zostales ostrzezony, gdybyscie dzisiaj ty i Lunaa nie kontynuowali tematu to bysice nie byli wydaleni z organizacji GZTEAM

skoro jest w logach to niech administracja zobaczy ze pisałeś do Luny więc to ty zacząłeś z powrotem. Dziękuje ode mnie to wszystko

• Super 1

Wyslalem ta wiadomosc z powodu wiadomosci na discordzie ktora mi wyslaliscie ty Gaga i Lunaa na grupie ktora kiedys mieliscie a iz nie mamy juz kontaktu na discordzie z powodu block´a odemnie to odpowiedzialem w grze zaraz po tym napisalem ze koniec tematu i dalej kontynuowaliscie

• Super 1
  • Haha 1

12 minut temu, Curry napisał:

Zostales wydalony z powodu BK do VL dowody sa w logach i jak wczoraj dostales ostrzezenie od Banan99

Edit: do tego ty i gracz Lunaa kontynuowaliscie temat z przed kilku dnii 

Pragnę wspomnieć iż to ty wróciłeś do tematu piszac do mnie na czacie prywatnym. 

Ja nigdzie nie zezwoliłem na wydalanie członków organizacji bez konsultacji tego ze mną owszem napisałeś do mnie w tej sprawie ale napisałem że nikt ma nie zostać wyrzucony a ty mimo to i tak ich wyrzuciłeś proszę sobie nie robić samowolki podczas moją nieobecność 

• Super 1

Teraz, Dako0 napisał:

Ja nigdzie nie zezwoliłem na wydalanie członków organizacji bez konsultacji tego ze mną owszem napisałeś do mnie w tej sprawie ale napisałem że nikt ma nie zostać wyrzucony a ty mimo to i tak ich wyrzuciłeś proszę sobie nie robić samowolki podczas moją nieobecność 

czyli wedlug ciebie moga wyzywac, i caly czas wypisywac do mnie imo iz ich prosilem o zakonczenie tematu, tak?

• Haha 1

Według mnie jak ci napisałem że masz ich nie wyrzucać to nie powinieneś tego robić ja nie mam nic więcej do dodania w tym temacie 

4 minuty temu, Curry napisał:

czyli wedlug ciebie moga wyzywac, i caly czas wypisywac do mnie imo iz ich prosilem o zakonczenie tematu, tak?

Według mnie jak ci napisałem że masz ich nie wyrzucać to nie powinieneś tego robić ja nie mam nic więcej do dodania w tym temacie

• Super 1

Tylko jest to rozmowa prywatna a rozmowa w grze wiec to akurat mysle nie ma nic do organizacji . A za wczorajsze slowa dostalismy kare a dzis nikt cie nie obraził w żaden sposób.  Co wiecej właściciel organizacji nie wyraził zgody na wydalenie nas a mnie wywaliłes juz 2 raz . Napisales dzis do mnie jako 1 wracajac do sytuacji wiec mialam pelne prawo ci odpowiedziec na wypowiedz .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.