Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czas na S4

Czesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie kojarzycie mnie ze spawnu w San Fierro jako Służbę Ochrony Spawnu.

Niestety czas, abym odszedł.

Spowodowane jest to między innymi niesamowitym hejtem skierowanym wobec mojej osobie.

Dziękuję wszystkim za piękne chwile na serwerze.

Chciałbym w szczególności podziękować osobom, które nigdy we mnie nie zwątpiły, a mianowicie @Sky @Zebra @Volenir @Polak @indor @BrachoL @Fugi @KamiloLZK @kNiemiec @Chvdy09 @Master @Karollo_DZIADUUU @HymelJadwiga @Szakal_ @KoDzo @Emciok @Diablo022 @Cypis @SprytsBeng @kuryl @MikeJE @Vector. @PaiR. @Bonzo_DZIADUUU @PerapaZHL @Janusz_CebulaPL @Jezus_Carbonara @Toya @wedashi @nishi_DZIADUUU @WhiteTiger @Tubas @Bob_Pop @czajkoSKY @Nitro @Klakkier

Naprawdę nigdy o was nie zapomnę...... 

https://imgur.com/a/qsHcTdu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.