Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zła pomoc suporta

DANERKO

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc mam sprawe chodzi tu o poszerzenie opon. Nie dogadalem sie z suportem i nie umial wytlumaczyc mi co to zmienia i kupilem 1lvl poniewaz nic sie od niego nie dowiedzialem. Nie jestem zadowolony z efektu i czy jest mozliwosc przestawienia na 2lvl albo chociaz zwrot pieniedzy? Zostalem tu skierowany po spytaniu osob po wpisaniu /admins. Bardzo prosze i mam nadzieje ze sprawa sie rozwiaze.

POJAZD 

Premier

VUID 16072

W dniu 1.05.2022 o 12:29, Zebra napisał:

Z kim z administracji wyszła taka sytuacja?

Niestety nie pamiętam ale nie potrafił mi wytłumaczyć co to robi i uważam że jest to ogółem źle nazwane. "poszerzenie opon". Moim zdaniem powinno się to nazywać rozstaw osi albo poszerzenie kół bo nie dotyczy to opon a całej osi więc proszę o zwrot pieniędzy lub zmiany na lvl2. 

W dniu 5.05.2022 o 15:52, Zebra napisał:

Żeby cokolwiek zdziałać w tej sprawie to muszę znać nick gracza/datę waszej rozmowy/na jakim chacie rozmawialiście, aby jakąkolwiek decyzję o błędzie administratora podjąć. 

Hmm rozumiem aczkolwiek nie zastanawiał sie pan nad tym że "poszerzenie opon" to zla nazwa? Nie poszerza to opon a zmienia caly rostaw osi wiec uwazam ze juz trudno nie mam dowodow na zla pomoc to okej ale zwrot pieniedzy chociaz w 80% bylby odpowiedni i zadawalajacy. Prosze o przemyslenie tej sytuacji i przepraszam za odpisanie z opoznieniem lecz nie pokazywalo mi ze ktos cos dopisal. 

EDIT: Ewentualnie chociaz prosze o 2lvl zeby to jakos wygladalo chociaz lepszym wyjsciem wydaje sie byc zwrot pieniedzy.

W dniu 8.05.2022 o 22:26, Danerko napisał:

Hmm rozumiem aczkolwiek nie zastanawiał sie pan nad tym że "poszerzenie opon" to zla nazwa? Nie poszerza to opon a zmienia caly rostaw osi wiec uwazam ze juz trudno nie mam dowodow na zla pomoc to okej ale zwrot pieniedzy chociaz w 80% bylby odpowiedni i zadawalajacy. Prosze o przemyslenie tej sytuacji i przepraszam za odpisanie z opoznieniem lecz nie pokazywalo mi ze ktos cos dopisal. 

EDIT: Ewentualnie chociaz prosze o 2lvl zeby to jakos wygladalo chociaz lepszym wyjsciem wydaje sie byc zwrot pieniedzy.

image.thumb.png.807a1943bf744a3f45391a192329c7b0.png oto im chodziło 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.