Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza PanDzidzius

dziubson.

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  "damianekG4M3R"
Nick oskarżonego:   "PanDzidzius"
Powód skargi:  gracz PanDzidzius mnie ztaranował
Data zdarzenia: 2020-11-25 12-40-41
Dowody:  film link do filmu na yt :

Opis sytuacji: Jechałem sobie autem po mojej stronie pasa z moim kolega.Po chwili wjechał we mnie gracz o nicku PanDzidzius . Ja miałem mute dlatego poprosilem mojego kolege zeby mu napisał żeby zapłacił za naprawe samochodu ( z kolegą gadałem przez telefon). Sprawca uciekł chwile go goniłem mój kolega napisał mu na pm żeby zapłacił za naprawe ale nie odpowiadał i uciekł.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nie bardzo czaie o co chodzi

Witam. Prawda, jechałem pojazdem prywatnym i uderzyłem w gracza. Oczywiście w tamtym momencie nie miałem żadnej gotówki, co zresztą można sprawdzić w logach (widać to zresztą na moim ss'ie), tym samym w tamtym momencie nie mogłem zapłacić graczowi za szkodę. Chciałem to uczynić, więc jechałem pod bankomat, ale wtedy wydarzyło się to: https://imgur.com/a/pAgYVe3  - gracz z perfidnym zamiarem staranował mój pojazd, tym samym uszkadzając moje auto (tuż obok pierwszej kolizji). Jak widać zrobił to z taką perfidnością, że oba pojazdy znalazły się w dziwnym położeniu. Nie dziwi mnie fakt, że oskarżający nagrał tylko do momentu w którym to on ponosi stratę, bowiem cała skarga nie miałaby sensu. CO CIEKAWE! kilka minut pózniej spowodowałem wypadek z mojej winy, gdzie przelałem graczowi kwotę 100$, chociaż nie był tak nachalny jak oskarżający. W sumie mogłem napisać graczowi, że zaraz mu zapłacę, ale nie pomyślałem, że posunie się do tego samego, tyle że tak jak wspomniałem ja zrobiłem to niechcąco a oskarżający chciał zrobić odwet. Oczywiście nie zapłacę mu za naprawę, gdyż oczekiwałbym tego samego - nie miałoby to sensu. Tyle z mojej strony. 

@damianekG4M3R następnym razem nie blokujemy gracza bo cię staranował.

Oskarżony otrzymuje zakaz prowadzenia pojazdów na okres 24 godzin za nieostrożną jazdę i spowodowanie kolizji.

P.S. @PanDzidzius na twoim screenie nie można jednoznacznie wywnioskować kogo była to wina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.