Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kigkton

Depoox

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Depoox
Nick oskarżonego: Kigkton
Powód skargi: Taran
Data zdarzenia: 2020-11-25
Dowody: Podam niżej jako ss
Opis sytuacji: Wyjechałem z parkingu na kurierze i zobaczyłem że jedzie po nie poprawnym pasem ruchu gracz Kigkton, szybko zjechałem na chodnik, ale on skręcił na mnie i mnie z taranował.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:   @Kigkton

mta-screen_2020-11-25_11-58-39.png

Dobra, jako iż jestem zaznaczony w skardze to sie wypowiem
Nie byczqu to nie było tak jak na twoim nad ciągniętym SS, dlaczego? 
przedstawię Ci moje argumenty, Wracałem wtedy z mostu - gdzie mam prędkość a ty? Ty wyjechałeś z parkingu gdzie STAŁ pojazd sara, Który musiałem minąć!
przez co uderzyłem w ciebie z nie wielką prędkością,(ponieważ hamowałem by nie uderzyć pojazdu sara) ALE z taką  Prędkością by cie odbiło, ponieważ mialem gdzieś z 80km/h) jako że do sandking i ma podwyższone zawieszenie wyskoczyłeś lekko bokiem.
Po całym tym zajściu napisałem sam na chacie "Kurwa" bo było to nie fajne z twojej strony 

Potwierdzam, jechałeś wtedy z mostu, ale tam żadna SARA nie stała i po prostu chciałeś skrócić drogę do bazy kurierów. Moja prędkość pasuje ponieważ jak napisałem zjeżdżałem na chodnik żebyś mnie nie uderzył, ale ty skręciłeś za mną i we mnie po prostu wjechałeś. Nie jechałeś tych 80km/h na godzine bo po prostu przyśpieszyłeś i we mnie się w waliłeś.

1 godzinę temu, Depoox napisał:

Potwierdzam, jechałeś wtedy z mostu, ale tam żadna SARA nie stała i po prostu chciałeś skrócić drogę do bazy kurierów. Moja prędkość pasuje ponieważ jak napisałem zjeżdżałem na chodnik żebyś mnie nie uderzył, ale ty skręciłeś za mną i we mnie po prostu wjechałeś. Nie jechałeś tych 80km/h na godzine bo po prostu przyśpieszyłeś i we mnie się w waliłeś.

Kłamstwo, dlaczego? Już ci tłumacze 
Prawdopodobnie wyjeżdzałeś z końcówki Parkingu gdzie stał pojazd sara!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.