Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Auslander

efeskebab2115

Rekomendowane odpowiedzi

Login: kruczek
Nick oskarżonego: Auslander
Powód skargi: bezpodstawne dawanie kar + odrzucanie apelacji
Data zdarzenia: 29.03 

Dowody: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/fY3CGsgw3vgWL/jMYuBsR8OGHF?invite=cr-MSw3V00sNDQxODE1OTUs
Opis sytuacji: Dostalem prawko za rzekomy vdm, na nagraniu widac ze jakies chlopy wbiegaly mi na ulice przy czym rozwalili mi lampy wiec nie wiem czy nie wypada sie udac do jakiegos okulisty. Na nagraniu widac jak specjalnie sie cofam zeby przejechac Marszal, lecz u mnie to wygladalo inaczej poprostu lezal on u mnie pod autem dlatego chcialem wycofac poniewaz nagranie jest uciete i tak jak pisalem wczesniej skakali mi pod auto. Napisalem apelke z mysla ze kara zostanie zdjeta bo mogl sie pomylic. Wiem ze nie moge pisac skargi odnosnie nadanej kary ale ten podpunkt nie ma sensu. W przypietym linku podeslanym przez chlopa ktory skakal mi pod auto widac jak sam odwala wiec chyba nie ma co tu dodawac.

W dniu 2.04.2022 o 13:12, kruczek. napisał:

Oskarżony ma obowiązek wypowiedzieć się w skardze w ciągu 24 godzin od ostatniego wpisu. super zainteresowanie

Oskarżony od 30 marca przeszedł na urlop, w związku z tym zostały mu zabrane jego uprawnienia na serwerze i forum, w tej sytuacji jest nieaktywnym członkiem administracji i nie podlega obowiązkowi wypowiedzi do czasu zakończenia urlopu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.