Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Szakal_

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rendirock
Nick oskarżonego: Szakal_
Powód skargi: Tepanie sie na salon w celu zdobycia korzyści majatkowych, ignorowanie
Data zdarzenia: 24.03.2022 14:00-14:20
Dowody: w logach adm napewno będzie że sie tepnął,

Opis sytuacji: Witam, czekałem na zrespienie się pojazdu 240sx, po czym tepnął się szakal (z tego co widziałem przed salonem), przybiegł i wypchnął mnie lekko z miejsca tabliczki, zapytałem go czym przyjechał ignorował, chciałem go zapytać czy respi się co 8h ignorował, pojechałem sprzedać pp i kupił pojazd. Dodatkowo nie miał kto wykonywać raportów stał tam 15 minut, ciągle ludzie narzekali że długo się czeka. Ewidentne wykorzystywanie rangi i ignorowanie aby uniknąć odpowiedzi, nie pozdrawiam.

53 minuty temu, Rendirock napisał:

Witam, czekałem na zrespienie się pojazdu 240sx, po czym tepnął się szakal (z tego co widziałem przed salonem), przybiegł i wypchnął mnie lekko z miejsca tabliczki, zapytałem go czym przyjechał ignorował, chciałem go zapytać czy respi się co 8h ignorował, pojechałem sprzedać pp i kupił pojazd.

Przybiegłem, ustałem pod tabliczką. Ty biegałeś i jak dopiero przyszedłem ustałeś. Poproszę również o konkretniejsze dowody, ponieważ na ssie widać jak stoję poza rangą i wyczekuje na zrespienie się pojazdu, z takimi domysłami można śmiało na każdego pisać skargę. Mój czas od wyjścia z rangi i rozpoczęcia kampienia wynosi około 20 minut. No właśnie pojechałeś sobie sprzedać w ten czas mogło przyjść kilku innych graczy i również kupić pojazd, z tego co pamiętam obok mnie właśnie jak pojechałeś przyszedł i stał inny gracz.

56 minut temu, Rendirock napisał:

Dodatkowo nie miał kto wykonywać raportów stał tam 15 minut, ciągle ludzie narzekali że długo się czeka. Ewidentne wykorzystywanie rangi i ignorowanie aby uniknąć odpowiedzi, nie pozdrawiam.

Byłem poza rangą, możesz napisać skargę na tę trójkę z ssa co wstawiłeś co byli na duty. Dodam tylko, że przed moim wyjściem z rangi nie widniał żaden zalegający raport.

3 godziny temu, Szakal_ napisał:

Przybiegłem, ustałem pod tabliczką. Ty biegałeś i jak dopiero przyszedłem ustałeś. Poproszę również o konkretniejsze dowody, ponieważ na ssie widać jak stoję poza rangą i wyczekuje na zrespienie się pojazdu, z takimi domysłami można śmiało na każdego pisać skargę. Mój czas od wyjścia z rangi i rozpoczęcia kampienia wynosi około 20 minut. No właśnie pojechałeś sobie sprzedać w ten czas mogło przyjść kilku innych graczy i również kupić pojazd, z tego co pamiętam obok mnie właśnie jak pojechałeś przyszedł i stał inny gracz.

Byłem poza rangą, możesz napisać skargę na tę trójkę z ssa co wstawiłeś co byli na duty. Dodam tylko, że przed moim wyjściem z rangi nie widniał żaden zalegający raport.

To niezłe 20 minut jak wcześniej przed tym biegałeś po salonie jeszcze z 3 razy.

Poza tym na ignorownie już nic nie odpiszesz, jesteś moderatorem powinieneś pomagać graczom gdy chciałem cię o coś zapytać ignorowałeś.

Czekam na RCON :d

Byłem poza rangą, więc również mogłem robić inne rzeczy niż siedzieć wlepionym w monitor. Nie masz pojęcia czy afczyłem, czy byłem przy komputerze, a czat nie stoi w miejscu cały czas. Pomijając to nie mam obowiązku odpisywać na każdą wiadomość w dodatku jak jestem poza duty bo mogę robić w tym czasie wiele innych rzeczy.

Nic więcej do dodania nie mam, czekam na decyzje ARCON.

13 godzin temu, Szakal_ napisał:

Byłem poza rangą, więc również mogłem robić inne rzeczy niż siedzieć wlepionym w monitor. Nie masz pojęcia czy afczyłem, czy byłem przy komputerze, a czat nie stoi w miejscu cały czas. Pomijając to nie mam obowiązku odpisywać na każdą wiadomość w dodatku jak jestem poza duty bo mogę robić w tym czasie wiele innych rzeczy.

Nic więcej do dodania nie mam, czekam na decyzje ARCON.

Ta ale jak auto się zrespiło to już nie robiłeś innych rzeczy xDD.

W dniu 24.03.2022 o 19:28, Rendirock napisał:

Poza tym na ignorownie już nic nie odpiszesz, jesteś moderatorem powinieneś pomagać graczom gdy chciałem cię o coś zapytać ignorowałeś.

Niekoniecznie członek administracji musiał być aktywny w momencie zadania pytania.

Nie stwierdzono nadużyć względem nadanych permisji.

Skarga zostaje odrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.