Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Moderatorką Toya.

sirkosu1

Rekomendowane odpowiedzi

Lc1QuYq.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Trainee @SmierdziSerek z Redakcji Prasowej Project News. Dziś udało mi się przeprowadzić wywiad z Moderatorką @Toya, która jest w Administracji serwerowej, na stopniu zarządowym we frakcji SARA, oraz posiada własną organizację. Jeżeli chcecie Ją lepiej, poznać to zapraszam do przeczytania wywiadu.

Gzqqb1L.png

Redaktor - @SmierdziSerek | Toya - @Toya

R - Witaj. Jestem Trainee SmierdziSerek z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałaby Pani udzielić mi wywiadu?
Tak, oczywiście z chęcią chciałabym udzielić wywiadu.

R - Super, bardzo się cieszę. Przedstaw się w takim razie naszym czytelnikom.
Nazywam się Monika, mam 23 lata, pochodzę z województwa śląskiego, a aktualnie mieszkam w województwie lubelskim. Na co dzień pracuję, w wolnym czasie spędzam czas z rodziną, lubię spacerować oraz jeździć rowerem. Od czasu do czasu gram również w MTA na Projekcie, lubię oglądać komedie romantyczne, filmy, nienawidzę horrorów!

- Ja również za horrorami nie przepadam, ale przejdźmy do następnego pytania. Jak wyglądała twoja przygoda z MTA? Jak trafiłaś na tę platformę?
T -  W MTA zaczęłam grać bardzo późno, początkiem maja 2020 roku, moja przygoda rozpoczęła się na konkurencyjnym serwerze. Na tym serwerze pograłam dwa tygodnie, po czym @Pochciuu, mój znajomy oraz @Agent, kiedyś Supporter i lider SAPD na Projekcie, to on właśnie przekonał mnie na ten serwer. Bardzo mi się serwer spodobał, więc już nie wracałam na konkurencyjny serwer, po czasie spróbowałam swoich sił we frakcji SAPD, niestety z frakcji odeszłam podczas akademii, nie przekonała mnie do siebie, byłam również w SAFD i SATC. W sierpniu została po raz drugi otwarta rekrutacja na Supportera, napisałam podanie, by spróbować swoich sił w Administracji, niestety nie udało mi się dostać. W październikowej rekrutacji zostałam Supporterką, tym oto sposobem jestem już ponad półtora roku w Administracji, w tym momencie jestem Moderatorką. Po przygodach w różnych frakcjach od dłuższego czasu jestem we frakcji SARA, dokładniej od 22 grudnia 2020 roku, od pół roku jestem w Zarządzie frakcji na stopniu Kierownik. Tak oto niecałe dwa lata gram na tym serwerze, który z dniem na dzień się coraz bardziej rozwija.

- Jak trafiłaś na serwer? Czy początki były trudne, a może miałaś ekipę, z którą wspólnie rozwijaliście swoje skrzydła?
Tak jak wyżej wspomniałam, trafiłam przez znajomych Agenta i Pochcia. Początki były trudne, tym bardziej że miałam krótki staż w grze, musiałam się nauczyć mapy i tak dalej, lecz z pomocą znajomych szybko załapałam wszystko. Potem poznawałam innych graczy, następnie Pochciu stworzył organizacje, w której wszystko dobrze się układało, z przyczyn prywatnych Pochciu przekazał ją innemu graczowi, a teraz sama prowadzę organizację, do której każdego serdecznie zapraszam.

- W dniu 18 października 2020 roku, kilka miesięcy po twoim dołączeniu na serwer ukazały się wyniki rekrutacji na Supportera. Jakie czynniki mogły wpływać na to, że otrzymałaś szansę od Administracji RCON? Jak sobie wspominasz całą przygodę na serwerze już w ekipie?
Szczerze to nie mam pojęcia, bo w tamtym czasie na serwerze było bardzo mało graczy, serwer bardzo wolno się rozwijał. Mogło to zostać spowodowane tym, że miałam coś powyżej 500h na serwerze, nie miałam żadnej kary serwerowej i też nie byłam osobą, która wbija na serwer, by odwalać. Szansę dostała i tak za drugim razem, a w Administracji jest bardzo dobra atmosfera, zawsze bez problemu każdy pomoże, odpowie na pytania.

- Jakie masz obowiązki na stanowisku Moderatora?
Przede wszystkim godne reprezentowanie Administracji serwera, pomagać graczom i pomagać w rozwoju serwera.

- Jesteś we frakcji San Andreas Road Assistance na stopniu Kierownik. Jest to jedna z zarządowych stopni w tej frakcji. Pisząc podanie do frakcji, wiedziałaś, że dojdziesz tak daleko? Czy łatwo osiągnąć to, co masz teraz?
Pisząc podanie do tej frakcji nie byłam pewna czy się w ogóle odnajdę w niej, nie miałam żadnego doświadczenia... Moja akademia była w grudniu 2020 roku, było 60 osób, po przyjściu do tej frakcji została przywitana bardzo pozytywnie, wszyscy wszystko dokładnie wytłumaczyli, odpowiadali na pytania. Po czasie zostałam sama szkoleniowcem, bardzo lubię pomagać graczom, odpowiadać na pytania, czy też szkolić. Tak oto tym sposobem w tej frakcji jestem już półtora roku, na ten moment w Zarządzie na stopniu Kierownik.

- Jakie są twoje obowiązki, jako członek Zarządu w SARA?
Przede wszystkim moim obowiązkiem jest pilnowanie porządku we frakcji, pilnowanie, aby nasi pracownicy frakcji przestrzegali zasad zawartych w regulaminie oraz we frakcji. Mam też obowiązki ustalone wewnątrz ekipy zarządowej, ale nie chciałabym się tutaj o tym wypowiadać.

- Opowiedz nam w takim razie coś o przynależności do swojej organizacji.
Organizacja nazywa się California, została ona wytworzona razem z Euzebiuszem 03.03.2021 roku. Atmosfera jest przyjemna, od samego istnienia organizacji jest ona nastawiona pod integrację, głównym powodem tego jest to, żeby się zjednoczyć w całości i grać zgraną ekipą! Jeśli chodzi o wymagania to, oczekujemy od graczy 16 lat, 100h na serwerze, 2000 reputacji, 2500$ wpisowego, oczywiście obowiązkiem jest posiadanie sprawnego mikrofonu, by móc przejść rekrutację na voice chacie.

- Jak sobie radzisz na tulu ważnych stanowiskach, no bo nie oszukujmy się nie jedna osoba, by nie dała rady.
Jeśli chodzi o organizacje, to wspiera mnie @Euzebiusz i cały zarząd, bez nich pewnie nie dałabym rady. W Administracji czuję się dobrze, bardzo lubię pomagać graczom, we frakcji wykonuje swoje obowiązki najlepiej jak, to potrafię.

- Masz jakieś marzenia serwerowe, które chciałabyś, żeby się spełniły?
Tak naprawdę na serwerze jestem już spełniona, mam sporo samochodów klasy niższej i wysokiej, mój majątek wynosi coś 10kk, jestem liderką organizacji, Kierowniczką we frakcji i Moderatorką. Myślę, że chciałbym dojść do rangi Administratorki, chcę być potrzebna dla serwera. Oprócz tego mam taki mały cel, wbić 30 poziom w aplikacji transportowej.

- Zbliżamy się do końca wywiadu. Czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
Oczywiście! Serdecznie pozdrawiam mojego narzeczonego @Euzebiusz, Ciebie Serek oraz całą organizacje Californię!

- Również pozdrawiam wyżej wymienione osoby. Chciałbym podziękować za udzielenie wywiadu oraz życzę udanego dnia.
Wzajemnie!

k1AwIr0.png

FmPAlFN.png

YzIgrD6.png

43WhDNW.png

8eybfgF.png

Autor: @SmierdziSerek

Grafiki: @kepuszek.cj

Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.