Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na szewczykk

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18074
Login: szyms14
Nick oskarżonego: @szewczykk
Powód skargi:  Oszustwo na tune pojazdu.
Data zdarzenia:  07.02
Dowody:  Poniżej link do poprzedniej skargii 

Spoiler

Spoiler

ylKTh4n.png

Opis sytuacji: Gracz pisze, ze FT bez ABS, Nitra, Baku - Okazuje się, że brakuje elegy;
- Rejki (12k)
- Letnich opon (3k)
- Vizu (26k)
- Wykrywacza Fotoradarów (nw jaki koszt)

Proszę o zwrot wyżej podanych kwot. 

Proszę, aby skargi nie rozpatrywała osoba nie kompetentna  (Tubas), tylko inny członek ekipy.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Ping na forum. 

59 minut temu, szewczykk napisał:

Ty dobry wariat jesteś haha, 5,5k na koncie będziesz miał jeszcze dzisiaj jak mi @Tubasapelke przyjmie 

spoko, czekam na 5.5k + za vizu lol siema

1 godzinę temu, natiVe. napisał:

Regulamin się zmienił i od teraz rejka nie wlicza się do ft *proszę bez pkt*

Dziś może się zmienił, lecz w tamtym czasie nie było takiego podpunktu w regulaminie, więc sprawa tyczy się "starego" regulaminu.

Witam.
Po przeanalizowaniu poprzedniej skargi, którą wykonał Tubas oraz wszystkich logów mam do ciebie jedno pytanie - jakim cudem nie zajrzałeś na forum oraz nie przeczytałeś ogłoszenia, iż ów pojazd nie posiada tuningu wizualnego? Ostatnie ogłoszenie na chacie /og, jakie oskarżony napisał odnośnie tego pojazdu było w dniu 27 stycznia bieżącego roku - ty zaś skontaktowałeś się z nim poprzez wiadomość prywatną  na discordzie dnia 7 lutego - wyjaśnij mi, jak mogłeś przeoczyć ogłoszenie na forum, z którego najprawdopodobniej czerpałeś informację  na temat pojazdu?

6 godzin temu, Koseryk napisał:

Witam.
Po przeanalizowaniu poprzedniej skargi, którą wykonał Tubas oraz wszystkich logów mam do ciebie jedno pytanie - jakim cudem nie zajrzałeś na forum oraz nie przeczytałeś ogłoszenia, iż ów pojazd nie posiada tuningu wizualnego? Ostatnie ogłoszenie na chacie /og, jakie oskarżony napisał odnośnie tego pojazdu było w dniu 27 stycznia bieżącego roku - ty zaś skontaktowałeś się z nim poprzez wiadomość prywatną  na discordzie dnia 7 lutego - wyjaśnij mi, jak mogłeś przeoczyć ogłoszenie na forum, z którego najprawdopodobniej czerpałeś informację  na temat pojazdu?

To gracz 1 zaproponował  wymiane, w tym czasie jeszcze nie było bazy pojazdów, podczas rozmowy wyszło, że Per_Kredito oferował mu 700k i postanowiłem się wymienic. Wszystkie informację jakie miałem na temat pojazdu, były od szewczykk.

Godzinę temu, siema. napisał:

To gracz 1 zaproponował  wymiane, w tym czasie jeszcze nie było bazy pojazdów, podczas rozmowy wyszło, że Per_Kredito oferował mu 700k i postanowiłem się wymienic. Wszystkie informację jakie miałem na temat pojazdu, były od szewczykk.

A skąd wiedziałeś jakie mam offy na pojazd? Dobrze wiemy że wiedziałeś że pojazd jest bez vizu i postanowiłeś z siebie zrobić debila i za wszelką cenę wyłudzić pieniądze. Niestety nie wyszło, 5,5k które byłem winny oddałem a za vizu nie muszę.

2 minuty temu, szewczykk napisał:

A skąd wiedziałeś jakie mam offy na pojazd? Dobrze wiemy że wiedziałeś że pojazd jest bez vizu i postanowiłeś z siebie zrobić debila i za wszelką cenę wyłudzić pieniądze. Niestety nie wyszło, 5,5k które byłem winny oddałem a za vizu nie muszę.

Bo napisałeś mi na discordzie 7 lutego,ze masz Oferte 710k na teraz. 

3 godziny temu, szewczykk napisał:

389738008_Screenshot_20220207-1818412.png.dc4b7095d259532d8b9d905a234fa555.png

Ten dowód w postaci screenshota mówi tak naprawdę wszystko - widziałeś temat o sprzedaży pojazdu gracza szewczykk, jak sam napisałeś "u cb podobne" odnosząc się do najwyższych ofert od graczy.

3 minuty temu, Koseryk napisał:

Ten dowód w postaci screenshota mówi tak naprawdę wszystko - widziałeś temat o sprzedaży pojazdu gracza szewczykk, jak sam napisałeś "u cb podobne" odnosząc się do najwyższych ofert od graczy.

Gracz sam pisał jakie posiada oferty.

Po długim czasie ze względu na sprawy techniczne, jestem w stanie stwierdzić, iż pojazd nie posiadał następujących części vizualnych:
- Wenty na dachu (3.900$)
- Progi (1.500$)
- Spojler (3.200$)
- Przedni zderzak (800$)
- Tylni zderzak (400$)

Łącznie jest to kwota 9.800$ (ponieważ liczy się po najniższych cenach tuningu) - taką kwotę jest zobowiązany opłacić oskarżony @szewczykk za brak odpowiednich komponentów vizualnych. Jeżeli chodzi o inne braki - potrzebuję informacji zwrotnej, czy zostały one już opłacone czy też nie.

Dlaczego mam płacić za coś za co nie powinienem? Ziomek doskonale wiedział że jest bez vizu po czym próbuje wyłudzić hajs a wy mu przyjmujecie te skargi XD nie ma opcji że coś mu zapłacę 

51 minut temu, Koseryk napisał:

Po długim czasie ze względu na sprawy techniczne, jestem w stanie stwierdzić, iż pojazd nie posiadał następujących części vizualnych:
- Progi (1.500$)
- Spojler (3.200$)
- Przedni zderzak (800$)
- Tylni zderzak (400$)

Łącznie jest to kwota 9.800$ (ponieważ liczy się po najniższych cenach tuningu) - taką kwotę jest zobowiązany opłacić oskarżony @szewczykk za brak odpowiednich komponentów vizualnych. Jeżeli chodzi o inne braki - potrzebuję informacji zwrotnej, czy zostały one już opłacone czy też nie.

Btw co to za nagła zmiana @Koseryk? Jeszcze wyżej pisałeś rzeczy po których można wywnioskować że widzisz że ziomek w chuja leci a teraz takie coś XD

12 godzin temu, szewczykk napisał:

13 godzin temu, Koseryk napisał:

- Progi (1.500$)
- Spojler (3.200$)
- Przedni zderzak (800$)
- Tylni zderzak (400$)

Nie została zwrócona gotówką za rejestrację. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.