Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na szewczykk

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, szewczykk napisał:

@Tubas już dawno doprowadził tą sprawę do końca tak jak powinien to zrobić więc nie rozumiem dlaczego ta skarga jeszcze nie została odrzucona tylko dalej się ciągnie 

Dlatego napisałem kolejna, by inny Członek ekipy ja rozpatrzył. 

14 godzin temu, szewczykk napisał:

Dlaczego mam płacić za coś za co nie powinienem? Ziomek doskonale wiedział że jest bez vizu po czym próbuje wyłudzić hajs a wy mu przyjmujecie te skargi XD nie ma opcji że coś mu zapłacę 

Btw co to za nagła zmiana @Koseryk? Jeszcze wyżej pisałeś rzeczy po których można wywnioskować że widzisz że ziomek w chuja leci a teraz takie coś XD

Dlaczego nie jesteś winny tego, że pojazd nie posiada tych części wizualnych? W twoim ogłoszeniu nie wymieniałeś ich jako brak Full-Tune. Skarga została napisana przez oskarżającego drugi raz, ponieważ nie zgodził się on z werdyktem poprzedniej, w której pomylił się i nie zauważył wszystkich szczegółów waszej transakcji - każdy jest człowiekiem oraz każdemu zdarzają się błędy. Ile potrzebujesz czasu na zapłacenie odpowiedniej kwoty, która została podana wyżej? Jeżeli odmówisz przelewu na konto gracza, zostaniesz automatycznie zbanowany.

W dniu 15.03.2022 o 11:14, Koseryk napisał:

Dowód? Na ten moment otrzymałem tylko jasne potwierdzenie, iż przeglądałeś temat o sprzedaży pojazdu na forum i tego się trzymam.

Co się zmieniło od tego czasu? Mam wrażenie że zupełnie inna osoba pisze. Ziomuś widział opis pojazdu na forum i widział go w grze więc dobrze wiedział że nie posiada wizu. Nic więcej nie będę płacił bo mu się nie należy. Tubas jak człowiek podszedł do sprawy i ogarnął wszystko a teraz dalej ta bezsensowna sprawa jest ciągnięta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.