Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Ciamaidek

Sta1213
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 10117
Login: Sta1213
Nick oskarżonego: Ciamaidek
Powód skargi: Oszustwo na tuning auta 
Data zdarzenia: 04.03.2022 
Dowody:  logi   [2022-03-04 23:43:15] [Output] : OG > (32) Ciamaidek: [S] Infek 2ns, ft
Opis sytuacji:  Kupiłem od gracza Ciamaidek infernusa 2ns, ogłaszał on że sprzeda infka ft, dogadałem się z nim co do ceny i kupiłem, wiedziałem że infernus nie ma licznika gz baku lpg ale nie wiedziałem że nie ma Nitra, chciałbym dostać 250k na montaż nitra v5.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Spoiler

image.png.d1153249238c7e7331e15efaccdf1ba4.png

• Super 8
  • Haha 1

Hej, faktycznie oglosilem z małym błędem. Przyznaje sie do tego, jednak chciałbym zauważyć, że to było jednorazowe ogłoszenie. O samego infernusa wypisywałeś do mnie już jakis czas, wiec nie wypieraj się, że sugerowałeś sie ogłoszeniem. Dobrze wiedziałeś co infernus posiada, i teraz w momencie gdy zabrakło Ci gotówki próbujesz ją zdobyć w bezsensowny sposób.1237441369_Beztytuu.png.808dabd16a75cafbc1ed5bc7fedd6de5.png

Co do ceny, ona również juz była dogadana przed ogłoszeniem(jakies 3 minuty, wczesniej co widać na screenie). Dlatego tak jak informuje ogłoszenie było z moim błedem ze wzgledu na to, że ogłaszalem, że jest pft, pozna godzina, człowiek zamulony popełnił literówke, a Ty probujesz to marnie wykorzystać.639020484_Beztytuu.png.9cbf2530ca5ceab06869e3b2a9eecd07.png

Tutaj też masz pare logów z /g w, których pisalismy o tym pojezdzie, i zaznaczałem to, że jest PFT, chwile pozniej brałeś też udział w rozmowie.

[2022-03-05 00:15:15] [Output] : G> Ciamaidek: no wiesz minelo sporo czasu
[2022-03-05 00:15:17] [Output] : G> Kamdro: bo to 2ns xd
[2022-03-05 00:15:19] [Output] : G> Kamdro: infek
[2022-03-05 00:15:20] [Output] : G> Ciamaidek: 2ns, pft

Pozdrawiam Ciamaidek

Edytowane przez Ciamaidek
  • Super 1
  • Lubię to! 3

8 minut temu, Ciamaidek napisał:

Hej, faktycznie oglosilem z małym błędem. Przyznaje sie do tego, jednak chciałbym zauważyć, że to było jednorazowe ogłoszenie. O samego infernusa wypisywałeś do mnie już jakis czas, wiec nie wypieraj się, że sugerowałeś sie ogłoszeniem. Dobrze wiedziałeś co infernus posiada, i teraz w momencie gdy zabrakło Ci gotówki próbujesz ją zdobyć w bezsensowny sposób.1237441369_Beztytuu.png.808dabd16a75cafbc1ed5bc7fedd6de5.png

Co do ceny, ona również juz była dogadana przed ogłoszeniem(jakies 3 minuty, wczesniej co widać na screenie). Dlatego tak jak informuje ogłoszenie było z moim błedem ze wzgledu na to, że ogłaszalem, że jest pft, pozna godzina, człowiek zamulony popełnił literówke, a Ty probujesz to marnie wykorzystać.639020484_Beztytuu.png.9cbf2530ca5ceab06869e3b2a9eecd07.png

Pozdrawiam Ciamaidek

tak jak pisałem wyżej pamiętałem że infernus nie posiada gz licznika baku lpg, myślałem że ma nitro lecz okazało się że nie posiada, nie wypieram się niczego, wiedziałem że infernus jest pft ale z nitrem.

Edytowane przez Sta1213
  • Super 1
  • Nie lubię tego 1

3 minuty temu, Sta1213 napisał:

tak jak pisałem wyżej pamiętałem że infernus nie posiada gz licznika baku lpg, myślałem że ma nitro lecz okazało się że nie posiada, nie wypieram się niczego, wiedziałem że infernus jest pft ale z nitrem.

Czyli jednak wiedziałeś🧐

Ostatnim moim argumentem na moją obrone będzie to, że dzisiaj oferowałem Ci odmiane jesli coś nie pasuje, w momencie gdy zauwazyłeś nieprawidłowość moglismy sie po prostu odmienić. 

• Lubię to! 2

Teraz, Ciamaidek napisał:

Czyli jednak wiedziałeś🧐

Ostatnim moim argumentem na moją obrone będzie to, że dzisiaj oferowałem Ci odmiane jesli coś nie pasuje, w momencie gdy zauwazyłeś nieprawidłowość moglismy sie po prostu odmienić. 

wiedziałem o brakach które wypisałem, wolałbym 250k na zamontowanie nitra, nie licząc pozostałych  braków. 

• Super 1
  • Haha 18

Biorąc pod uwagę wszelkie logi i rozmowy jakie zostały między wami zawarte doszło do oszustwa. O godzinie 23:43 04.03.2022r. gracz @Ciamaidek wysłał ogłoszenie o treści "[S] Infek 2ns, ft", do wymiany między wami doszło o godzinie 00:00 (czyli dokładnie 17 minut później). Mimo tego, iż wielokrotnie wysyłałeś ogłoszenia dotyczące tego pojazdu jak i gracz był nim zainteresowany to oprócz powyższego cytatu ostatnie Twoje ogłoszenie o tym samochodzie było 27 lutego 2022r. w międzyczasie mogło dużo się zmienić w tuningu tego pojazdu. Gracz nadmienił w skardze, iż wiedział o pewnych brakach w pojeździe, lecz doszukując się dokładniejszych informacji nigdzie nie znalazłem żadnej o tzw. "nitrze" (C.F.I). Ze względu na to, iż w pojeździe doszło do wielu zmian tuningowych nie ma możliwości odmiany tej transakcji. Jedynym rozwiązaniem tej sprawy jest dopłata dla autora skargi, czyli @Sta1213 należnych pieniędzy za brakujący tuning. @Ciamaidek nie posiadasz wystarczająco pieniędzy, a więc ile czasu potrzebowałbyś na zarobienie takiej kwoty?

• Super 1
  • Haha 5
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.