Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na paski

meyh

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 9376
Login: MarcinGierczak
Nick oskarżonego: @paski
Powód skargi: nie oddanie długu
Data zdarzenia: 17.02
Dowody: https://prnt.sc/v8aj6gbUldMn
Opis sytuacji: sprzedałem mu sultana i miał oddać 80k do środy 23.02, jest czwartek i dalej nie oddał pieniędzy
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://prnt.sc/l6Z5oLwe-INF

Proszę o więcej czasu do  12 marca ponieważ mam problemy w rodzinie i nie posiadam czasu na grę . To że jestem na serwie nie znaczy że zarówno bo wchodzę tylko by odebrać nagrodę dzienną.

A Poza tym napisałem tobie na pv wiadomości w grze że nie zdążę oddać  i mi odpisałeś sprzedaj pojazd. A i tak go nie sprzedam

29 minut temu, paski napisał:

Proszę o więcej czasu do  12 marca ponieważ mam problemy w rodzinie i nie posiadam czasu na grę . To że jestem na serwie nie znaczy że zarówno bo wchodzę tylko by odebrać nagrodę dzienną.

A Poza tym napisałem tobie na pv wiadomości w grze że nie zdążę oddać  i mi odpisałeś sprzedaj pojazd. A i tak go nie sprzedam

nie interesuje mnie to,za każdy dzień przedłużania 5k długu wiecej

sprzedać twoje auto to jest 5 minut roboty wystarczy jedno słowo do jednego z setek handlarzy na serwerze

pisałeś ze masz juz gotowe 45k, pozostałe 40 mozesz zarobić w jeden dzień a nie 2 tygodnie

Godzinę temu, meyh napisał:

sprzedać twoje auto to jest 5 minut roboty wystarczy jedno słowo do jednego z setek handlarzy na serwerze

pisałeś ze masz juz gotowe 45k, pozostałe 40 mozesz zarobić w jeden dzień a nie 2 tygodnie

Mam problemy nie każdy się cieszy każdym dniem.

33 minuty temu, Mordzia_Rafcio napisał:

Nie masz prawa takiego czegos wykonać. Bez pkt oddaje @Szakal_@Tubas

kto pytał  punkty dla ciebie

21 minut temu, paski napisał:

Mam problemy nie każdy się cieszy każdym dniem.

masz czas odebrać nagrode dzienną czyli jesteś po 30 min codziennie na serwerze,to wystarczająco zeby sprzedać auto

2 godziny temu, meyh napisał:

ile razy będziesz zmieniał termin mówiłeś ze kasa do czwartku będzie banujcie go to sie nauczy trzymać terminu

Na chwilę obecną mam 75k jutro ci dam na 100%

ile razy będziesz zmieniał termin mówiłeś ze kasa do czwartku będzie banujcie go to sie nauczy trzymać terminu

Nie ma za co banować skoro nikt się tym nie interesuje 

Jeżeli dostanę bana to ci wogole nie oddam bo nie będę miał jak 🙂

W dniu 25.02.2022 o 20:45, meyh napisał:

Od tego zacznijmy, że nie można tak robić i przestrzegam Ciebie na przyszłość. Oskarżony posiada 75k z 80k zawartych na umowie. @Kuba132 48h na zarobienie reszty pieniędzy i spłate gracza. Przelewu możesz dokonać poprzez bank Los Santos (9376 UID).

Teraz, Tubas napisał:

Od tego zacznijmy, że nie można tak robić i przestrzegam na przyszłość. Oskarżony posiada 75k z 80k zawartych na umowie. @Kuba132 48h na zarobienie reszty pieniędzy i spłate gracza. Przelewu możesz dokonać poprzez bank Los Santos (9376 UID).

Jutro będą pieniądze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.