Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Tazorek

Romek.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: rzul
Nick oskarżonego: @Tazorek
Powód skargi: próba oszustwa, podszywanie się pod innego gracza
Data zdarzenia: 22.11.2020
Dowody: Aktualnie kilka screenshotów, jeśli będzie potrzeba znajdę również logi, gdzie gracz pisał że dług jest za pojazd, jednak nie pamięta jaki. https://imgur.com/a/HEbq7s0
Opis sytuacji: Wczoraj kupiłem od gracza flasha i miałem dług który miałem spłacić do dziś, co jakiś czas sprawdzałem czy gracz jest na serwerze, jednak był tylko gracz o nicku Tazorek (dług mam u gracza o nicku Tazor). Po chwili Tazorek odpisał mi żebym przelał mu dług i że to on, tylko zmienił nick. Napisałem reporta z zapytaniem czy jest to ten sam gracz, jednak dostałem odpowiedź że to są 2 inne osoby. Domagam się rekompensaty pieniężnej za próbę wyłudzenia pieniędzy w ramach długu lub ukaraniem gracza w inny sposób.
Będzie to nauczka na przyszłość dla samego gracza - co gdyby osoba którą próbowałby oszukać uwierzyła mu, straciła by pieniądze. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/HEbq7s0

Od dwóch dni spamił mi na pw więc postanowiłem sobie pożartować i napisać że zmieniłem nick. Kolega z którym siedziałem na dsc był tego świadkiem i słyszał wszystko co pisałem dlatego on może potwierdzić że były to żart. Dodatkowo nie wziąłem od niego żądnych pieniędzy i nie miałem nawet takiego zamiaru.

37 minut temu, Miniek napisał:

@Romek. finalnie wysłałeś do gracza @Tazorek jakiekolwiek pieniądze?

Nie wysłałem, ponieważ sprawdziłem czy jest to naprawdę on. Gracz zwyczajnie chciał wyłudzić ode mnie pieniądze podszywając się pod innego gracza. Może innych też już tak oszukał, tego nie wie nikt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.