Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na khazilo

SataN

Rekomendowane odpowiedzi

Login: sataN
Nick oskarżonego: khazilo
Powód skargi: Nie spłacił długu za pojazd
Data zdarzenia: 10.11.2020 (termin transakcji) / 17.11.2020 (termin do którego miał spłacić)
Dowody: mta-screen_2020-11-10_15-56-23.thumb.png.ddaa199af1fca124ff137fb4c41afe4c.pngmta-screen_2020-11-10_15-56-08.thumb.png.0d069a76ec3cf253e7575da89400e910.png
Opis sytuacji: Sprzedałem graczowi khazilo pojazd, Super GT z turbo, ecu etc, było to dnia 10.11 gdzie dokonaliśmy transakcji i miał zapłacić 35k do 17.11.2020, niestety nie zostało to zapłacone, początkowo była mowa o 5k dziennie, lecz no finalnie wyszło 35k do 17.11.2020,

Po tym czasie wyjezdzałem o czym pisałem, dziś wbiłem po powrocie i niestety gracz nie chce zapłacić 35k.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

image.png.73519d7164e35052a1c8eae8174ef7e6.png

2 minuty temu, khazilo napisał:

dowód gdzie potwierdzilem ze ci doplace 35k

Na drugim screenie jest potwierdzenie, dodatkowo administracja ma logi, a tam bez problemu znajdą 'dokładniejsze' potwierdzenie.

Nie rób zbędnego offtopicu, administracja to rozpatrza a nie jakiś pachołek.

2 minuty temu, Miniek napisał:

Ale co to ma do tego?

bo oskarżający uważa, ze mnie wtedy nie było na serwerze, pisał mi to w grze na pm, że mnie nie było więc chciałbym się dowiedzieć czy bylem, bo jezeli bylem to bm mu to zaplacił, ale po 5 dniach już kupilem elegy i tej kasy nie mam. Więc jeżeli coś to proszę o czas na spłacenie do 29.11.2020, ponieważ tylko na kutrach pracowalem, ale po nerfie straciłem chęci nawet do gryy na tym serwerze.

Przed chwilą, khazilo napisał:

bo oskarżający uważa, ze mnie wtedy nie było na serwerze, pisał mi to w grze na pm, że mnie nie było więc chciałbym się dowiedzieć czy bylem, bo jezeli bylem to bm mu to zaplacił, ale po 5 dniach już kupilem elegy i tej kasy nie mam

Musiałaby to administracja RCON sprawdzić, nie widzę sensu - po prostu spłać te 35k i po problemie, powiedz ile czasu potrzebujesz.

1 minutę temu, khazilo napisał:

bo oskarżający uważa, ze mnie wtedy nie było na serwerze, pisał mi to w grze na pm, że mnie nie było więc chciałbym się dowiedzieć czy bylem, bo jezeli bylem to bm mu to zaplacił, ale po 5 dniach już kupilem elegy i tej kasy nie mam. Więc jeżeli coś to proszę o czas na spłacenie do 29.11.2020, ponieważ tylko na kutrach pracowalem, ale po nerfie straciłem chęci nawet do gryy na tym serwerze. .

2 minuty temu, Miniek napisał:

Musiałaby to administracja RCON sprawdzić, nie widzę sensu - po prostu spłać te 35k i po problemie, powiedz ile czasu potrzebujesz.

dla mnie ma to znaczenie, ponieważ jeżeli byłem to by już było po problemie, a nie teraz gracz się bawi w jakieś skargi, po drugie nawet nie pamiętałem jego nicku więc nie mogłem ja do niego napisać w celu spłaty

W momencie gdy byłem - nie było cię na serwerze, nie jestem też 24/7 na serwerze bo każdy ma życie prywatne, to że kupiłeś elegy to nie moja sprawa, sprzedaj je - nie będę czekał kolejny tydzień na spłate, dobrze wiedziałeś że masz do spłaty 35k i kupujesz elegy.

Wbiłem i cię nie było w tym momencie, na następny dzień już mnie nie było bo wyjezdzałem i nie miałem jak grać, dopiero dzisiaj wróciłem no i stąd też skarga.

A co do nie pamiętania nicku - z tego co pamiętam to jest chyba baza pojazdów i możliwe że w niej by to się znalazło - kupiłeś w końcu pojazd więc można sprawdzić informacje na temat pojazdu w bazie.

3 minuty temu, SataN napisał:

W momencie gdy byłem - nie było cię na serwerze, nie jestem też 24/7 na serwerze bo każdy ma życie prywatne, to że kupiłeś elegy to nie moja sprawa, sprzedaj je - nie będę czekał kolejny tydzień na spłate, dobrze wiedziałeś że masz do spłaty 35k i kupujesz elegy.

Wbiłem i cię nie było w tym momencie, na następny dzień już mnie nie było bo wyjezdzałem i nie miałem jak grać, dopiero dzisiaj wróciłem no i stąd też skarga.

A co do nie pamiętania nicku - z tego co pamiętam to jest chyba baza pojazdów i możliwe że w niej by to się znalazło - kupiłeś w końcu pojazd więc można sprawdzić informacje na temat pojazdu w bazie.

nie wiem nic o żadnej bazie pojazdów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.