Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Bob_Pop

teeZ

Rekomendowane odpowiedzi

Login: teeZ

Nick oskarżonego: @Bob_Pop

Powód skargi: Bez celowe wytepanie z  kosiarek.

Data zdarzenia: 15:08 // 22.11.2020

Dowody: https://imgur.com/walRWBW

mta-screen_2020-11-22_15-11-28.png.6c722ee471ac530de0d8c7adde326288.pngOmta-screen_2020-11-22_15-11-11.png.1920524ce979d883156fe8543b1d23b6.pngmta-screen_2020-11-22_15-10-55.png.dfccd44d8dc7cc62fe203a77e03a151d.pngmta-screen_2020-11-22_15-10-26.png.0309cb9793d9853274ad31e5b6cccc9c.png

LOGI pokazują, że po 30 sekundach dostałem kicka z kosiarek gdy sięgałem po pizze, która była za monitorem no to nie wiem przykładowo jestem na kutrze na środku morza i mam płynąć do przystani oddać ryby bo 30 sekund po jedzenie idę? albo po picie? 

Opis sytuacji:  Dziwne zachowanie supporta i bez celowe teleportowanie graczy. Pracując na kosiarce jak wiadomo w godzinach szczytu jest oblężenie co do kosiarek. I Szanowny pan @Bob_Pop bez żadnego ostrzeżenie wolał zabrać mi kosiarkę i możliwość zarobku i wytepał mnie bo dosłownie 30  sekund stałem w miejscu dowody są jasne, że przed tp dosłownie sekundę wcześniej oddałem trawę. Dlaczego pisze skargę? Ponieważ przez kolejne kilkadziesiąt muszę czekać na możliwość zarobku bo nie ma kosiarki. Brak ostrzeżenia/warna wyglądało to karygodnie, ponieważ administracja powinna działać na wysokim poziomie a to nie zbyt wyglądało ciekawie mam nadzieje, że konsekwencje zostaną wyciągnięte odpowiednio.

Szanowny panie kolego. Wytepanie z kosiarek nie było bez celowe. Był na ciebie poprzedni raport że afczysz podczas pracy, ale nie ukarałem. Powiedziałem ogólnie na say  cytuje "Nie afczcie na kosiarkach tylko pracujcie. Ta robota musi fruwać". 

Nie poskutkowało i poszedł na ciebie kolejny raport w którym zareagowałem błyskawicznie. 

W ramach przeprosin mogę oddać ci za koszyk równe - 100 $ 

Pozdrawiam serdecznie 

1 minutę temu, Bob_Pop napisał:

Szanowny panie kolego. Wytepanie z kosiarek nie było bez celowe. Był na ciebie poprzedni raport że afczysz podczas pracy, ale nie ukarałem. Powiedziałem ogólnie na say  cytuje "Nie afczcie na kosiarkach tylko pracujcie. Ta robota musi fruwać". 

Nie poskutkowało i poszedł na ciebie kolejny raport w którym zareagowałem błyskawicznie. 

W ramach przeprosin mogę oddać ci za koszyk równe - 100 $ 

Pozdrawiam serdecznie 

nie chce żadnych pieniędzy nie rozumiem Twojego podejścia bo ja nie dostałem żadnego ostrz i nie widziałem, że piszesz coś na sayu? Zauważ, że chat og/g/say jednak w godzinach po południowych jak to napisałeś :fruwa: następnym razem daj warna/pw czy coś bo nie będę schodził z kosiarki tylko dla tego, że muszę sobie zjeść przed komputerem chyba, że gracze jak jedzą mają wychodzić z serwera. close pleas

✔ Pomyślnie wysłano 100.00$ do gracza teeZ!

Mimo wszystko wręczyłem "odszkodowanie"

W takim razie jeśli wydarzy się sytuacja po raz trzeci to na twoje "życzenie" otrzymasz warna 🙂 Jeśli warn nie poskutkuje dostałbyś kicka gdyż to jest Afczenie na pracy 

Rada  - Zjedz sobie na spokojnie pizze i najedzony zacznij dalej jeździć na kosiarkach. W tym wypadku ludzie się nie będą skarżyć na afkerów i porządek na serwerze zostanie utrzymany

Dziękuje za uwage 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.