Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na PanDzidzius

Joygrad

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Joygrad
Nick oskarżonego: PanDzidzius
Powód skargi: Celowe rozjechanie na drwalu + śmierć
Data zdarzenia: 22.11.2020
Dowody:  https://imgur.com/a/IoODutz
Opis sytuacji: Pracowałem sobie na drwalu, podjechał obok mnie PanDzidzius, cofnął uderzył we mnie, (widać jak mi trochę paska zdrowia zeszło [drugi screen]), następnie znowu we mnie uderzył specjalnie (1 i 3 screen).
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

>> [231] PanDzidzius: lecisz na forum 

<< [231] PanDzidzius: Xd

>> [231] PanDzidzius: nie zartuje

>> [231] PanDzidzius: nie popracujesz sobie przez 12h

<< [231] PanDzidzius: XD

Nie wiem, o co chodzi. Może i przejechałem gracza, ale na pewno nie było to celowe, zresztą pisał do mnie na PM w taki sposób, że większość pomyślałaby tutaj o słabym żarcie. Nie mam wpływu na to kto ile ma HP i czy jedno uderzenie w daną osobę skończy się śmiercią. Nie mniej jednak jedynym złamaniem regulaminu było wyzywanie mojej osoby na czacie głosowym. Skoro mnie o to proszono, zajmuje stanowisko i odpowiadam. Tyle z mojej strony. 

XDDD pisze to gość który dostał mute po tym jak miałem wklejać ci link z skargi, typowe tłumaczenie się, śmianie się z tego że ktoś napisze skargę choć ci to mówił już dawno, gdybyś nie zrobił tego celowo, pisałbyś mi na pm "sory to nie było celowe" a ty się z tego śmiałeś, i teraz udajesz wielce osobę która żałuje, bo zobaczyłeś że skarga się pojawiła a pisałem ci że piszę skargę a ty mi odpisywałeś "XD"

Zresztą gdzie Ty widzisz żart w tym co Ci pisałem?

Tą wypowiedź rozumiem tak jakbym ja cię wyzywał, "Nie mniej jednak jedynym złamaniem regulaminu było wyzywanie mojej osoby na czacie głosowym", nie wiem o co w tym chodzi nie pamiętam już do kogo mówiłem: "mikro +16", bo chwilę po tym zostałem rozjechany 2 razy przez Ciebie, ale to napewno nie jest żadna obraza...

Nie odzywałem się na czacie głosowym (więc nie chodziło o mnie) i nawet nie przypominam sobie, abym cię przejechał. Zapewne była to wina synchronizacji, ale jeżeli widzę ss'y no to masz rację - przejechałem cię. Nie mniej jednak tak jak pisałem nie widziałem tego i nie zrobiłem tego specjalnie. Jeżeli w kogoś uderzę pojazdem to zazwyczaj od razu zwracam mu koszty naprawy i przepraszam, bowiem staram się tworzyć przyjazną społeczność - co znacznie nas różni. Ty zaś zamiast napisać mi na PW o co chodzi, rzucasz takimi tekstami, że można je odebrać jako niezrozumiały atak, czy tak jak napisałem wcześniej - słaby żart. Przejdę do ostatniej kwestii, bowiem rzeczywiście jeżeli powiedziałeś do kogoś to co napisałeś przed chwilą - nie jest to obraziliwe, przynajmniej dla mnie, ale w momencie kiedy mówisz do kogoś "frajer".... Sam sobie odpowiedz. 

38 minut temu, PanDzidzius napisał:

Nie odzywałem się na czacie głosowym (więc nie chodziło o mnie) i nawet nie przypominam sobie, abym cię przejechał. Zapewne była to wina synchronizacji, ale jeżeli widzę ss'y no to masz rację - przejechałem cię. Nie mniej jednak tak jak pisałem nie widziałem tego i nie zrobiłem tego specjalnie. Jeżeli w kogoś uderzę pojazdem to zazwyczaj od razu zwracam mu koszty naprawy i przepraszam, bowiem staram się tworzyć przyjazną społeczność - co znacznie nas różni. Ty zaś zamiast napisać mi na PW o co chodzi, rzucasz takimi tekstami, że można je odebrać jako niezrozumiały atak, czy tak jak napisałem wcześniej - słaby żart. Przejdę do ostatniej kwestii, bowiem rzeczywiście jeżeli powiedziałeś do kogoś to co napisałeś przed chwilą - nie jest to obraziliwe, przynajmniej dla mnie, ale w momencie kiedy mówisz do kogoś "frajer".... Sam sobie odpowiedz. 

Chłopie do nikogo nie mówiłem frajer to jest pewne na 100%, mówiłem jedynie "mikro +16", a Ty teraz zmieniasz zdanie, bo najlepiej jest powiedzieć, że nic nie widziałeś kogo rozjeżdżasz, kiedy oczywiście skarga wleciała, może jeszcze powiesz, że miałeś wyłączone dźwięki i nie słyszałeś dźwięku. bólu CJ'a?

Dobrze wiemy, że wśród nas było dosłownie o włos oddalonych samochodów i graczy, także to, że ktoś kogoś przejedzie nie jest niczym nadzywyczajnym, co budziłoby kontrowersje. Rozumiem, że gdybyś miał wystarczająco hp, aby nie umierać do tej skargi by nie doszło, więc obaj wiemy, że problem nie leży po mojej stronie. Problem natomiast tkwi w twoim podejściu do gry i całej tej sytuacji, także ja wiele tu nie zdziałam. Mogę cię jedynie za to przeprosić i na pewno obaj nie widzielibyśmy problemu, gdyby nie twoje zachowanie na PW, które jasne, że nie było niczym złym, ale nie prowadziło również do niczego dobrego. Ja odebrałem to jako słaby żart, skoro zaczynasz ze mną konwersacje od "masz reporta" Generalnie nie przeszkadza i nie boli mnie fakt, iż nazwałeś mnie frajerem, ale mógłbyś chociaż wyciągnąć wnioski, przyznać się i napisać, że było to glupie. 

Po 1. Podaj dowód gdzie Cię nazywam frajerem, gdybym nawet Cię tak nazwał to nie byłbym na tyle głupi, żeby pisać skargę, tylko po to żeby siebie wkopywać.

Po 2. Nie napisałem Ci: "masz reporta" tylko napisałem "lecisz na forum".

Po 3. Przy pierwszym uderzeniu stałeś chwilę nade mną dobre parę sekund, gdyż wcześniej przed Twoimi taranami miałem 1/3 paska życia, [jeden z screenów przedstawia moment jak stałeś parę sekund kiedy to pasek życia schodzi już do 1cm podczas robienia screena] by po chwili po odjechaniu był już 0,5cm kiedy to nadjeżdżasz drugi raz i ginę odrazu. Cały mój ekran był wręcz w twojej ciężarówce... Tyle z mojej strony nie chcę robić niepotrzebnego spamu, resztę admin rozstrzygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.