Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Auslander

Exy.cj

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Exy
Nick oskarżonego: Auslander
Powód skargi: Bezpodstawne wytepania pojazdów, blokowanie pm, nie prawidłowość podczas pełnionego duty.
Data zdarzenia: 15.02.2021
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2022-02-15_22-40-33.png 

Opis sytuacji: Witam, zdarzyła mi się nie codzienna sytuacja. A więc przejdźmy do rzeczy... Jechałem sobie z @Huberto.cj w stronę MC, ponieważ zauważyliśmy liczną grupę ludzi w tamtym miejscu, a z naszej ciekawości postanowiliśmy tam się udać. Po dotarciu na miejsce został bez podstawnie wytepany pojazd o VUID 18951. Nie wiem z jakiego powodu takie działania zostały podjęte przez @Auslander, z tego względu, iż nic nie zrobiłem.

Jednakże pozwolę sobie przywołać pewne logi serwerowe: 
1. << [239] Auslander: kto Ci powiedział ze to ja
2. << [239] Auslander: Pojazd stał bez kierowcy, nie miał swiatel awaryjnych, zastawiał drogę dojazdową do MC 
Co do drugiego punktu widać za na wyżej przedstawionym screenshocie, znajdowałem się w pojeździe.
Kontynuując dalszą część skargi. Gdy chciałem na spokojnie wyjaśnić sprawę owy suporter postanowił sobie zablokować pm, nie wiem dlaczego. Może nie umiał się wypowiedzieć, nie wiem. Zobaczymy w wyjaśnieniu, przedstawię również dowód: https://imgur.com/a/RYjb0KS

Większego sensu rozpisywania się nie widzę, więc raczej to wszystko z mojej strony, no i czekam na jakąś odpowiedź, bo wczoraj specjalnie z MC miałem biec sobie do przecho SF, bo administrator w.w sobie zażyczył wytepania pojazdu, którym się poruszałem wraz z Hubertem. A i jeszcze jedno chciałem dodać, proszę o sprawdzenie logów, ponieważ nie wszystko (o ile się nie mylę) znajduję się w skardze.

Co do wytepania pojazdu, pojazd został wytepany z powodu takiego co Ci napisałem (pojazd stał bez awaryjnych, bez kierowcy i zastawiał wjazd na MC), twój screen jest zrobiony w tym momencie jak wjechałeś na drogę, ale potem jak już z pojazdu wyszedłeś nie masz screena? Wykonywałem też polecenia wyższej rangi (dostaliśmy pozwolenia na wytepywanie pojazdów biorących udział w "pielgrzymce"), mimo ostrzeżeń od administracji i tak dalej blokowaliście drogę. Co do pm to miałem duży spam i nie nadążałem odpisywać wiadomości a byłem zajęty czymś innym, więc zablokowałem.

3 minuty temu, Auslander napisał:

Co do wytepania pojazdu, pojazd został wytepany z powodu takiego co Ci napisałem (pojazd stał bez awaryjnych, bez kierowcy i zastawiał wjazd na MC), twój screen jest zrobiony w tym momencie jak wjechałeś na drogę, ale potem jak już z pojazdu wyszedłeś nie masz screena? Wykonywałem też polecenia wyższej rangi (dostaliśmy pozwolenia na wytepywanie pojazdów biorących udział w "pielgrzymce"), mimo ostrzeżeń od administracji i tak dalej blokowaliście drogę. Co do pm to miałem duży spam i nie nadążałem odpisywać wiadomości a byłem zajęty czymś innym, więc zablokowałem.

Czekaj czekaj, wysiadłem z pojazdu na dosłownie 5 sekund, ale byłem przy nim  << [239] Auslander: Pojazd stał bez kierowcy, nie miał swiatel awaryjnych, zastawiał drogę dojazdową do M, sam siebie teraz kłamiesz, to w końcu mnie tam nie było co nie? Nie wiedziałem, że jest tam jakaś pielgrzymka i nawet nie dostałem żadnego upomnienia od administacji, więc tutaj nie zmyślaj. Nie blokowałem drogi, nikt tam nie jechał wysiadłem tylko dosłownie na 5 sekund jak wyżej już wspomniałem, a ty sobie go wytepałeś. 

W dniu 16.02.2022 o 14:42, Exy.cj napisał:

Czekaj czekaj, wysiadłem z pojazdu na dosłownie 5 sekund, ale byłem przy nim

To jak w końcu było? Pojazd jednak zastawiał drogę?

Co do tego fragmentu:

W dniu 16.02.2022 o 14:11, Exy.cj napisał:

Kontynuując dalszą część skargi. Gdy chciałem na spokojnie wyjaśnić sprawę owy suporter postanowił sobie zablokować pm, nie wiem dlaczego. Może nie umiał się wypowiedzieć, nie wiem.

Administracja nie ma obowiązku posiadania odblokowanego PM, w celach kontaktu można posługiwać się innymi ścieżkami, problemy rozwiązywane są tylko i wyłącznie za pośrednictwem komendy /report.

2 minuty temu, Volenir napisał:

To jak w końcu było? Pojazd jednak zastawiał drogę?

Szkoda, że po 3 miesiącach odpisujesz. Stałem max. do lewej strony co ukazują dowody, więc było miejsce na wjazd. Po drugie nikt tam nie jechał, więc to nie była podstawa do wytepania pojazdu. Idąc dalej:

W dniu 16.02.2022 o 14:34, Auslander napisał:

Napisal tutaj, że nie było kierowcy, a stałem obok pojazdu. Dodatkowo również napisał, iż dostałem ostrzeżenie i dalej blokowalem przejazd, gdzie takowego ostrzezenia nigdzie nie było, więc mógł wytepac pojazd? 

Przepraszam za taki długi czas rozpatrywania skargi - obiecuję poprawę.

7 minut temu, Exy.cj napisał:

Napisal tutaj, że nie było kierowcy, a stałem obok pojazdu.

"Pojazd stał na awaryjnych, bez kierowcy i zastawiał wjazd na MC" - pojazd był, kierowcy w środku nie było - to miał na myśli.

7 minut temu, Exy.cj napisał:

Dodatkowo również napisał, iż dostałem ostrzeżenie

Oskarżony użył określenia uogólniającego - kogo miał dokładnie na myśli? Proszę o wypowiedź oskarżonego w ciągu regulaminowego czasu na odpowiedź.

W dniu 11.05.2022 o 23:36, Volenir napisał:

Przepraszam za taki długi czas rozpatrywania skargi - obiecuję poprawę.

"Pojazd stał na awaryjnych, bez kierowcy i zastawiał wjazd na MC" - pojazd był, kierowcy w środku nie było - to miał na myśli.

Oskarżony użył określenia uogólniającego - kogo miał dokładnie na myśli? Proszę o wypowiedź oskarżonego w ciągu regulaminowego czasu na odpowiedź.

Minęło ponad 24h, odpowiedzi brak i się na nią nie zapowiada patrząc na jego aktywność, zarówno na grze jak i na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.