Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Henderson

Mireeek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Frexon
Nick oskarżonego: @Henderson
Powód skargi: nadużywanie rangi
Data zdarzenia: 08.02.2022
Dowody: logi/https://imgur.com/a/W70jjkd/https://imgur.com/a/Hkb3uK5
Opis sytuacji: czekałem na gracza gdy wróci sweeprem ponieważ miałem kupić od niego pp dla @Henderson i dla siebie i supporter nadużywał range + Wczoraj tepał auta na baze organizacji triada kolege wysłał zdjęcie a reszta zobaczcie logi.

Dobry Wieczór, Co do tepania pojazdów owszem było tak ponieważ jako vLider ogarniałem pojazdy porzucone po mapie na bazę org, oczywiście robiłem to z własnej woli jak i to jeden z obowiązków vLidera, baza była nie zadbana a więc dopilnowałem tego aby była, a co do filmiku zostawiam bez komentarza ARCON sam zadecyduje co w tej kwestii zrobi 

31 minut temu, Henderson napisał:

Dobry Wieczór, Co do tepania pojazdów owszem było tak ponieważ jako vLider ogarniałem pojazdy porzucone po mapie na bazę org, oczywiście robiłem to z własnej woli jak i to jeden z obowiązków vLidera, baza była nie zadbana a więc dopilnowałem tego aby była, a co do filmiku zostawiam bez komentarza ARCON sam zadecyduje co w tej kwestii zrobi 

Hmm ciekawe że ty jako vlider ogaraniales mi się wydaje że wyganaliscie @FiLiP2115ponieważ mieliście tepac auta i testo ci kazał a nie ty sam od siebie 

No tak jak na nagraniu widać że nadużyłem rangi, co więcej tu mam powiedzieć, żadne tłumaczenia jak i to że gracz się śmiał z tego i nic nie mówił tylko wyciąga stare nagrania mnie nie usprawiedliwiają w tej sprawie, więc mogę przeprosić i więcej taka sytuacja się nie powtórzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.