Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na matteushh i BasteeK

naissik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: naissik
Nick oskarżonego: matteushh i BasteeK
Powód skargi: nadużywanie rangi podczas pościgu
Data zdarzenia: 20.11.2020
Dowody: 

Opis sytuacji: Na początku owy matteushh postanowił flipnąć radiolkę podczas pościgu i tłumaczył się(chociaż wyraził skruchę), że nie wiedział że to pościg etc. Mimo tego że był pościg i tak nie miał prawa ponieważ z tego co wiem tak czy siak administracja nie tepa/fixa/flipuje na życzenie. Druga sytuacja pan BasteeK wytepał policjanta który miał mnie na kajdankach z wody, bo był na tyle leniwy żeby podpłynąć tam dalej, jak widać na ssie pan BasteeK nie widzi w tym żadnej swojej winy, wręcz przeciwnie.

XDDDDD.JPG

Dobry wieczór, jestem oskarżony więc się wypowiem. Dostałem reporta od Policjanta, który dachował podczas pościgu. Na pierwszy rzut oka nie spojrzałem czy to policjant czy nie i czy jest pościg, po prostu dałem flipa i się nie przyjrzałem, że jest pościg z tego powodu iż w tym czasie może z 2/3 osoby z administracji robiły rapsy a ja starałem się jak najszybciej pomóc innym żeby nie było pretensji czemu tak długo. Zrobiłem źle i przyznaję się. Przyjmę każdą karę jaka zostanie mi nadana. Ode mnie to tyle. 

Hejka 😘 Jedyne co chce się zapytać to, jakim cudem niby ukashhh miał się wydostać z wody? Miał ciebie zakutego i chciał się udać do więzienia, lecz niestety był w wodzie i nie miał jak wyjść, to co miałem go tam zostawić? 

Czekam na wypowiedź RCON. 

3 minuty temu, BasteeK napisał:

Hejka 😘 Jedyne co chce się zapytać to, jakim cudem niby ukashhh miał się wydostać z wody? Miał ciebie zakutego i chciał się udać do więzienia, lecz niestety był w wodzie i nie miał jak wyjść, to co miałem go tam zostawić? 

Czekam na wypowiedź RCON. 

Jest pełno wyjść, plaż etc. na których by wyszedł z przysłowiowym palcem w ****.

1 godzinę temu, naissik napisał:

Jest pełno wyjść, plaż etc. na których by wyszedł z przysłowiowym palcem w ****.

Tak to prawda, przy akcji o tym nie pomyślałem, po prostu działałem szybko. Oczywiście że mógłby popłynąć do plaży, mimo tego że była ona daleko, ale zajęło by to bardzo długo czasu (+ wliczam czas z transportu do więzienia) ale domyśliłem się że ukashhh chciał załatwić to jak najszybciej aby wrócić dalej na służbę. I tylko proszę Cię, nie napisz coś w stylu że "Ale to było 0RP" czy coś ponieważ to co wy robiliście na pościgu było gorsze niż derby. 

To wszystko co mam do powiedzenia. Jeżeli Administracja RCON sądzi że postąpiłem źle przyjmę każda karę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.