Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Pazdek

Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Turbo
Nick oskarżonego: Pazdek
Powód skargi: Nadużywanie rangi
Data zdarzenia: 21:26
Dowody: 

Spoiler

[2020-11-20 21:23:58] [Output] : (138) Pazdek: Jest Pan poszukiwany za wpisa
[2020-11-20 21:24:07] [Output] : ⓠJesteś zakuty, nie możesz wysiąść z pojazdu!
[2020-11-20 21:24:11] [Output] : (138) Pazdek: 30 minut więzienia.
[2020-11-20 21:26:18] [Output] : ⓠZostałeś przeniesiony do Pazdek

Opis sytuacji: Ogólnie chłop mnie skuł na salonie za jak to powiedział 1 wpis i od razu chciał mnie wieść do paki gdzie nie popełniłem żadnego wykroczenia wtedy ja zrobiłem reconnect bo to było już dobre ponad 15 minut po poscigu no i wracam na serwer a chłop dalej mnie teleportuje do siebie.

Pisze skargę z tego powodu iż miesiąc temu gdy rozmawiałem z ukashem na ten temat bo zrobił coś takiego heysiwer on mi wytłumaczył że dopiero gdy mam 2 + wpisy i zrobię przekroczenie (Przekroczenie prędkości itp) wtedy dopiero może mnie gość skuć i wsadzić do więzienia a no i jeszcze zaraz wpłynie skarga na funkcjonariusza również, Pozdrawiam.

1 minutę temu, Pazdek napisał:

Jeżeli robisz reconnecta podczas gdy jesteś zakuty i jedziemy na dillmore mam prawo Ciebie tepnąć do jaila jeżeli jesteś na serwerze bo nie mogę wpisać po UID.

Pozdrawiam!

Oczywiście masz prawo aczkolwiek nie masz prawa wieść mnie do paki za jeden wpis sam twój Lider to mi powiedział miesiąc temu a nie zrobiłem niczego złego 😉 

EDIT1: Co oznacza że gdybyś nie popełnił błędu tego że nie masz prawa wieść mnie za 1 wpis bez wykroczenia byś nie nadużył swoich praw.

1 minutę temu, Turbo napisał:

Oczywiście masz prawo aczkolwiek nie masz prawa wieść mnie do paki za jeden wpis sam twój Lider to mi powiedział miesiąc temu a nie zrobiłem niczego złego 😉 

Dostałem od niego polecenie, że mam Cię zawinąć to to zrobiłem i wsadziłem na tyle ile miałem.

1 minutę temu, Pazdek napisał:

Dostałem od niego polecenie, że mam Cię zawinąć to to zrobiłem i wsadziłem na tyle ile miałem.

W takim razie czekam na wypowiedź @ukashhh, bo widzę że jedno jest mówione publicznie a drugie prywatnie w waszych szeregach SAPD.

Po konsultacji z @ukashhh doszliśmy do tego że @Pazdek masz luki w swojej ogólnej wiedzy w materiałach szkoleniowych, ogólnie tak jak mówię wydaję mi się że nie miałeś praw do zrobienia tego (teleportowania mnie) i również nie miałeś praw do wzięcia mnie z 1 wpisem (dowiesz się o tym od swojego lidera) , decyzję pozostawiam dla ARCON. 

Witam, wiem, że nie mam zgody na wypowiadanie się, ale po prostu muszę odpisać. Tak jak rozmawialiśmy na discordzie, oraz w skardze na funkcjonariuszy, we frakcji było uzgodnione to, że do 30/40 minut po pościgu, gdy na swojej drodze spotkamy byłego uciekiniera, możemy wszcząć pościg, bądź takową osobę zatrzymać. Funkcjonariusz Pazdek to wykonał ponieważ dostał takie polecenie ode mnie. Może źle zrozumiałeś, ponieważ tak jak jest napisane w materiałach szkoleniowych: Jeżeli zatrzymany posiada więcej niż 2 wpisy zabieracie go do więzienia na określony czas. Ty posiadałeś tylko jeden wpis po wcześniejszym pościgu, w którym niestety nam uciekłeś. Pazdek miał prawo do tego, lecz błąd leży po mojej stronie ponieważ ja nie uwzględniłem tego w publicznym regulaminie San Andreas Police Department. Jedyne co mogę powiedzieć, to koszt twojej odsiadki zostanie zwrócony, a podpunkt: Funkcjonariusz ma prawo do kontynuowania pościgu, gdy na swojej drodze spotka byłego uciekiniera w przedziale czasowym do 40 minut. Możliwe, że ten czas zostanie skrócony do 20 minut, ale to po konsultacji z resztą zarządu. Myślę, że więcej nie trzeba tłumaczyć, biore winę na siebie. A co do tepnięcia Ciebie do Pazdka po relogu, to zależy tylko od administracji RCON, czy członek administracji ma takie prawo czy nie. Gdy ktoś relognie, nie możemy go wsadzić do więzienia na UID, ale to już jest problem po stronie skryptu. Dziękuje, koszta zostaną zwrócone a Pazdek zostanie uniewinniony. Czekam tylko na wypowiedz RCON co do tej wiadomości: Czy członek administracji ma prawo do tepnięcia gracza do więzienia gdy ten zrobił reconnecta? Pozdrawiam.

39 minut temu, ukashhh napisał:

Witam, wiem, że nie mam zgody na wypowiadanie się, ale po prostu muszę odpisać. Tak jak rozmawialiśmy na discordzie, oraz w skardze na funkcjonariuszy, we frakcji było uzgodnione to, że do 30/40 minut po pościgu, gdy na swojej drodze spotkamy byłego uciekiniera, możemy wszcząć pościg, bądź takową osobę zatrzymać. Funkcjonariusz Pazdek to wykonał ponieważ dostał takie polecenie ode mnie. Może źle zrozumiałeś, ponieważ tak jak jest napisane w materiałach szkoleniowych: Jeżeli zatrzymany posiada więcej niż 2 wpisy zabieracie go do więzienia na określony czas. Ty posiadałeś tylko jeden wpis po wcześniejszym pościgu, w którym niestety nam uciekłeś. Pazdek miał prawo do tego, lecz błąd leży po mojej stronie ponieważ ja nie uwzględniłem tego w publicznym regulaminie San Andreas Police Department. Jedyne co mogę powiedzieć, to koszt twojej odsiadki zostanie zwrócony, a podpunkt: Funkcjonariusz ma prawo do kontynuowania pościgu, gdy na swojej drodze spotka byłego uciekiniera w przedziale czasowym do 40 minut. Możliwe, że ten czas zostanie skrócony do 20 minut, ale to po konsultacji z resztą zarządu. Myślę, że więcej nie trzeba tłumaczyć, biore winę na siebie. A co do tepnięcia Ciebie do Pazdka po relogu, to zależy tylko od administracji RCON, czy członek administracji ma takie prawo czy nie. Gdy ktoś relognie, nie możemy go wsadzić do więzienia na UID, ale to już jest problem po stronie skryptu. Dziękuje, koszta zostaną zwrócone a Pazdek zostanie uniewinniony. Czekam tylko na wypowiedz RCON co do tej wiadomości: Czy członek administracji ma prawo do tepnięcia gracza do więzienia gdy ten zrobił reconnecta? Pozdrawiam.

W porządku źle zrozumiałem mimo to odniosę się do tego do 40 minut mijało około 30/40 minut od tego, zdążyłem przepłynąć pół SF, dojść do przechowalni, pojechać do Las Venturas autem które nie jest jakieś ultra mocne, pojechać previonem do SF, po tym pośledziłem trochę SAPD z moim kolegą (około 5/10 minut ) na mechu staliśmy biegali w okół mnie Pazdek no i kolega który jest rozśmieszony tą całą akcją czyli pan zielonatrawa, siedze sobie na salonie nic złego nie robię i koleżka podbija i mowi że dobrze że mam ss'y i że mogę skargę pisać, Jak sam powiedziałeś jest to w wewnętrznym dziale SAPD co za tym idzie? To że @Pazdek nie jest zwolniony że nie zna do końca materiałów śmieszy mnie trochę że jest uniewinniony bo miałem ledwo co 1 wpis oraz nie wydaję mi się że owy Supporter może sobie tepać ludzi i brać mnie z jednym wpisem do siebie mimo że zrobili reconnect doliczane sa do tego minuty i również mieliśmy na ten temat rozmowe ukashhh przy heysiwerze oraz przy byłym opiekunie frakcji BlueR tyle odemnie czekajmy na ARCON.

Naucz się czytać ze zrozumieniem że @ukashhhwziął winę na siebie i wtedy mnie osądzaj ze ja czegoś nie mogę, wasza ekipa na serwerze to tylko płaczki nic więcej, lognales więc Cię teplem bo mam takie prawo, i nie loga się podczas bycia zakutym 🙂 również czekam na administrację RCON. I na prawdę ogarnijcie wasze dziecinne zachowanie.

Pozdrawiam! 

29 minut temu, Pazdek napisał:

Naucz się czytać ze zrozumieniem że @ukashhhwziął winę na siebie i wtedy mnie osądzaj ze ja czegoś nie mogę, wasza ekipa na serwerze to tylko płaczki nic więcej, lognales więc Cię teplem bo mam takie prawo, i nie loga się podczas bycia zakutym 🙂 również czekam na administrację RCON. I na prawdę ogarnijcie wasze dziecinne zachowanie.

Pozdrawiam! 

Słuchaj wytłumacz mi jakie zachowanie w wiadomosci na PV strasznie mnie to ciekawi bo od dobrych paru miesiecy kary zadnej nie mam w wiezieniu to bylem z 1,5 mies temu, Płaczki? Nie po prostu nie dam sobie w kasze dmuchac ze tak powiem i nie pozwole zeby była na tym serwrerze samowolka. Powiedzialem ci ze nawet u was w materialach to jest a ty postanowiles mnie zlac i jechac dalej zamiast upewnic sie czy faktycznie tego nie ma co do ukashhaa no to nastepnym razem bede nagrywal rozmowy bo nieco inaczej mowil mi na mumble i nie mam problemu z czytaniem ze zrozumieniem bo ukashhh powiedzial mi na mumble ze macie cos takiego w materialach szkoleniowych ale nie w publicznym regulaminie albo tym podobne co nie zmienia faktu ze jako funkcjonariusz SAPD po tak dlugim czasie bycia w frakcji (+/- 1 mies) powinienes znac prawa i co jak sie robi. Czekam na wiadomosc na PW zebysmy sobie porozmawiali bo jak na razie to gadasz glupoty i smieszy mnie fakt ze jezeli ktos zostal nie slusznie wpakowany i zmarnowales mu czas to nazywasz go placzkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.