Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Szakal_

k3buz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: k3buz
Nick oskarżonego: Szakal_
Powód skargi: nie właściwe wykonywanie własnego obowiązku.
Data zdarzenia: 11.02.2022r godzina między 00:20 - 00:40
Dowody: [2022-02-11 00:34:12] [Output] : Gracz k3buz zostaĹ‚ wyciszony na 3 dni przez Szakal_, powĂłd: prowokacje na /g
[2022-02-11 00:34:02] [Output] : G> k3buz: tobiasz jak tam na utrzymaniu
[2022-02-11 00:34:04] [Output] : G> k3buz: u rodzicow

[2022-02-11 00:34:05] [Output] : G> k3buz: 24/7
[2022-02-11 00:34:06] [Output] : G> k3buz: mta
Opis sytuacji: A więc, wiemy jak dobrze jest, Szakal_ faworyzuje kolege z innego serwera, dostałem 3dni mute za prowokacje gdzie tylko zadałem pytanie ponieważ zagłębiłem się w temat ponieważ wielu graczy nie polecało mi gracza SprytsBeng. Jak wiemy również, była sytuacja iż pan Szakal_ ostrzegł gracza SprytsBeng, gdy ten używał przekleństw i innych nie cenzuralnych słów podczas prowadzenia S1. Chciałbym napisać apelację, lecz nie chciałbym aby została sprawdzona przez samego Szakala, ponieważ wiem że kolega mi ją odrzuci, uwziął się po tym jak napisałem na niego skargę i została przyjęta, gdzie wcześniej zdjął mi karę i taki miły był, uchylam rąbek prawdy o tym graczu, a również wychodzę z propozycją aby Szakal przestał faworyzować kolegę/kolegów już nie wiem ile ludzi było faworyzowanych, aczkolwiek no nie podoba mi się to przez co tracę chęć do grania na ProjectRPG. a nie chciałem stąd iść. 

2 godziny temu, k3buz napisał:

A więc, wiemy jak dobrze jest, Szakal_ faworyzuje kolege z innego serwera, dostałem 3dni mute za prowokacje gdzie tylko zadałem pytanie ponieważ zagłębiłem się w temat ponieważ wielu graczy nie polecało mi gracza SprytsBeng. Jak wiemy również, była sytuacja iż pan Szakal_ ostrzegł gracza SprytsBeng, gdy ten używał przekleństw i innych nie cenzuralnych słów podczas prowadzenia S1.

Odnośnie tego tematu wypowiedziałem się o tym w skardze od niskiej.

2 godziny temu, k3buz napisał:

Chciałbym napisać apelację, lecz nie chciałbym aby została sprawdzona przez samego Szakala, ponieważ wiem że kolega mi ją odrzuci, uwziął się po tym jak napisałem na niego skargę i została przyjęta, gdzie wcześniej zdjął mi karę i taki miły był

Nie bardzo rozumiem nie napisałeś jeszcze apelacji, a napisałeś skargę bo myślisz, że się akurat na Ciebie uwziąłem, trochę absurdalny powód, ponieważ nawet nie spróbowałeś. Sytuacja identyczna co do gracza niska, tyle że ona napisała apelacje, a zaraz po tym skargę.

Dosłownie około 5 minut po tym:
    Linia 889: [2022-02-11 00:29:02] [Output] : G> Szakal_: jesli nie skonczycie wszyscy polecici z mutem
    Linia 890: [2022-02-11 00:29:05] [Output] : G> Szakal_: bo przeginacie
    Linia 906: [2022-02-11 00:29:28] [Output] : G> Szakal_: ostatni raz widzę cokolwiek pisane i prowokowanie do tobiasza
    Linia 916: [2022-02-11 00:29:44] [Output] : G> Szakal_: potem się dziwicie i udajecie ze nic nie wiecie
    Linia 926: [2022-02-11 00:29:57] [Output] : G> Szakal_: więc to jest ostatnie ostrzeżenie odemnie

Napisałeś to co wkleiłeś i za to otrzymałeś wyciszenie, z tego co widzę w historii twoich kar jest to pierwsza kara tego typu, więc jakbyś napisał apelacje nie widzę problemu, aby w tym momencie ją zdjąć, ponieważ swoje już odczekałeś.

5 minut temu, k3buz napisał:

Dobrze panie Szakal, tylko że właśnie napisałeś że to co napisałeś o godzinie 00:29 było 5 minut po moim wyciszeniu, określiłeś tam że jeśli nie skończą to wszyscy polecą z mutem

jednak się pomyliłem co do kwestii tego iż było to po mojej karze, ponieważ nie spojrzałem na godzinę.

1 minutę temu, k3buz napisał:

jednak się pomyliłem co do kwestii tego iż było to po mojej karze, ponieważ nie spojrzałem na godzinę.

co nie zmienia faktu, iż nadal myślę że dostałem bezpodstawną karę ponieważ nie używałem ani wulgaryzmów ani nic, ponieważ o SprytsBeng'u dowiedziałem się dosyć nie dawno i napisałem tak w celu sprawdzenia czy to co niektórzy gracze mi opowiadali to prawda, więc nie miałem na celu go tutaj ani obrazić ani prowokować, więc nadal podtrzymuję stanowisko iż nie wykonujesz swojego obowiązku poprawnie.

4 minuty temu, k3buz napisał:

myślę że dostałem bezpodstawną karę ponieważ nie używałem ani wulgaryzmów ani nic, ponieważ o SprytsBeng'u dowiedziałem się dosyć nie dawno i napisałem tak w celu sprawdzenia czy to co niektórzy gracze mi opowiadali to prawda, więc nie miałem na celu go tutaj ani obrazić ani prowokować,

Kara była jak najbardziej słuszna, prowokowałeś SprytsBenga od takiego tłumaczenia jest bardziej apelacja i tak jak napisałem wyżej ze względu na twoją wcześniejszą niekaralność po napisaniu apelacji nie miałbym problemu ze zdjęciem tej kary, ponieważ do tego momentu swoje już odczekałeś.

3 minuty temu, Szakal_ napisał:

Kara była jak najbardziej słuszna, prowokowałeś SprytsBenga od takiego tłumaczenia jest bardziej apelacja i tak jak napisałem wyżej ze względu na twoją wcześniejszą niekaralność po napisaniu apelacji nie miałbym problemu ze zdjęciem tej kary, ponieważ do tego momentu swoje już odczekałeś.

Według mnie nie jest słuszna do końca, nie mam nic więcej do dodania, czekam na werdykt ARCON

Jako iż sprawa została wyjaśniona z moderatorem, jak i niską w rozmowie prywatnej, pogodziliśmy się oraz doszliśmy do porozumienia, Szakal zrozumiał jaki błąd popełnił, do którego później się przyznał. Skargę można zamknąć i przenieść do Archiwum.

6 minut temu, k3buz.UwU napisał:

Jako iż sprawa została wyjaśniona z moderatorem, jak i niską w rozmowie prywatnej, pogodziliśmy się oraz doszliśmy do porozumienia, Szakal zrozumiał jaki błąd popełnił, do którego później się przyznał. Skargę można zamknąć i przenieść do Archiwum.

Ty zrozumiałeś swój błąd i ja swój zrozumiałem, wszystko raczej sobie wyjaśniliśmy na pw na forum i doszliśmy do porozumienia jak wspomniałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.