Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Ordaschekk

Spawacz.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: spawacz.
Nick oskarżonego: @Ordaschekk
Powód skargi: TARAN+JAZDA POD PRĄD
Data zdarzenia: 10.02.2022 około 11
Dowody: https://imgur.com/a/7o9OCZa
Opis sytuacji: Oto ten suporter ztaranował mnie i zapłacił mi marne 80$  gdy naprawa wynosi ponad 1k jest to śmieszne bo za to nie naprawie nawet maski . Ale od początku wysłałem na niego raporta i sam go przyjął po czym zaplacił te 80$ NIBY NA SILNIK szkoda gadać naprawde wzor do naśladowania też za rozwalnie auta bd płacił za silnik zamiast 200 tylko 30/20 na silnik BARDZO ŚMIESZNY ŻART

Uszanowanie.

Zauważ, że nagraniu którym wstawiłeś i jakoś dziwnie mocno je wyciąłeś. Jade pojazdem Sultan, pomijając to, że miałem ogromne lagi bo renderowalem film:

Spoiler

image.thumb.png.2c6087b98cdbd5d4f69de26be04bee6e.png

Próbujac przypomnieć sobie tą sytuacje. Jadąc ominąłem radiowoz stojący i ty wtedy stałeś też w okolicy chodnika (przynajmniej u mnie). 
Pojazd był uszkodzony, nawet widać, że nie mogłeś się rozpędzić. Potem zacząłeś pisać na /g coś do Hendersona, "płać drogie to 1k" itp.
Nie napisałeś nic do mnie w tym czasie, żebym mógł się cofnąć. Ja cie nie uderzyłem u siebie więc się nie zatrzymałem. Proste. (patrząc po uszkodzeniach, nawet drzwi były uszkdzone przed kolizją z Tobą).
Zapłaciłem Ci odpowiednio bo pamiętam, że bullet w porównaniu do innych pojazdów nie jest tak drogi.
Pozdrawiam. 

Teraz, Ordaschekk napisał:

Uszanowanie.

Zauważ, że nagraniu którym wstawiłeś i jakoś dziwnie mocno je wyciąłeś. Jade pojazdem Sultan, pomijając to, że miałem ogromne lagi bo renderowalem film:

Ukryj zawartość

image.thumb.png.2c6087b98cdbd5d4f69de26be04bee6e.png

Próbujac przypomnieć sobie tą sytuacje. Jadąc ominąłem radiowoz stojący i ty wtedy stałeś też w okolicy chodnika (przynajmniej u mnie). 
Pojazd był uszkodzony, nawet widać, że nie mogłeś się rozpędzić. Potem zacząłeś pisać na /g coś do Hendersona, "płać drogie to 1k" itp.
Nie napisałeś nic do mnie w tym czasie, żebym mógł się cofnąć. Ja cie nie uderzyłem u siebie więc się nie zatrzymałem. Proste. (patrząc po uszkodzeniach, nawet drzwi były uszkdzone przed kolizją z Tobą).
Zapłaciłem Ci odpowiednio bo pamiętam, że bullet w porównaniu do innych pojazdów nie jest tak drogi.
Pozdrawiam. 

Tak pisałem na hendersona ponieważ był jako jedyny z suporterów na DUTY po obejrzeniu filmu dostrzegłem twój nick 

Ceny w napraw buleta są podobne do Cheetaha

Administracja podlega takim samym zasadom rozgrywki jak inni gracze, z tym, że w przypadku kolizji dokonanych z ich winy mają obowiązek uiścić kwotę należną co do dokonanych uszkodzeń. W tym przypadku nie można ustalić skali uszkodzeń ze względu na liczne ich występowanie w owej sytuacji. Członek administracji przyznał się do winy, zapłacił w mojej ocenie stosowną kwotę co do szkód jakich dokonał.

Jako, że członek administracji był świadomy, że posiada małe problemy z synchronizacją swojej rozgrywki przez trwający rendering w tle tym razem zostaje ostrzeżony słownie. @Ordaschekk jeśli zamierzasz wykonywać podobne operacje prosiłbym o stosowne działanie aby zapobiec takim sytuacjom.

Skarga zostaje przyjęta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.