Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Miniek

xerden

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Husky

Nick oskarżonego: Miniek

Powód skargi: Nadanie kary na 3 lata za nic.

Data zdarzenia: 2 dni temu

Dowody: https://imgur.com/a/pGWihdO

Opis sytuacji: Dobrze więc tak wepchnąłem się do mechanika no dostałem prawko, po tym zajściu zwyzywałem Minka, dał mi mute wyszedłem z serwera wracam na serwer po 2 dniach (Wtedy, kiedy kara miała minąć) a tutaj patrze, kara mute na 3 lata - wypowiem się na temat tego dopisku ( Wyzywanie administracji oraz serwera ) owej administracji nie wyzywałem nie wiem może Miniek miał taki sen tak samo i z serwerem nie wyzywałem go, no tak napisałem że pewien serwer lepszy, ale pod wpływem nerwów. Czy to może być uznane za obraze tego serwera?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.