Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

gereq

Rekomendowane odpowiedzi

Login: gereq
Nick oskarżonego: WhiteTiger
Powód skargi: Niekompetencja Administratora, nadużywanie permisji, brak poinformowania za co kara została nałożona oraz niesłuszne nadawanie kary.
Data zdarzenia: 02.02.2022 20:08-20:30
Dowody: 
To co pisałem (20:09 - 20:16) (dokładne godziny w celu sprawdzenia logów przez RCON)

za pul roku, czyli whitetiger jak ma 4700h to bedzie mial 8000h
ale mnie nie odbanuje bo mu udowodnilem rze gra 12h dziennie
a co misiaku
dobry jestem
whitetigerowi zostanie 1020h na sen w trakcie pol roku
Nie no obliczajac dzienna srednia gry whitetigera (12h) to gdy bede mogl pisac apelacje bedzie on mial 6860 godzin na serwie, przesadzilem z tymi 8000h
XDDDD

No i dowód na time outa: 

Spoiler

2018855100_tigerskarga.PNG.39f132fc6a6e16940167377cf55c6c01.PNG

1403596380_tigerszm.PNG.6445b2b7cc2093c841443da37c759975.PNG

Opis sytuacji: Pisałem spokojnie na Discordzie, gdzie nie użyłem ani jednego słowa obraźliwego, jak i ani jednego słowa wulgarnego. Nagle zobaczyłem że dostałem  "time out'a" na 7 dni. Nie otrzymałem informacji ZA CO, nie otrzymałem informacji OD KOGO, po prostu. Uważam, że jest to zdecydowane nadużycie permisji oraz brak kompetencji na swojej randze. Żadną z moich wiadomości, za którą to otrzymałem nie naruszyłem regulaminu Discorda ani netykiety. Dodatkowo dodam, że każda kara która zostaje nadana na Discordzie jest wpisywana przez administratora na czacie głównym, czy to mute, czy to ban i jest także powód. Tutaj niestety nic takiego nie ma. Jest to zwyczajne nadużycie permisji ze wstydu. Nigdy nie widziałem by ktoś otrzymał takie coś. Dodatkowo dodam, iż ten Administrator napisał później to co jest w dowodach - "zwyczajnie dobrze, że aktualnie ban nie działa" co również świadczy o jego braku wiedzy jak i zadufaniu w sobie, ponieważ chciał zbanować ZA NIC. Po prostu jest mu wstyd, że ktoś udowodnił i podsumował jego grę. 

Hej, wypowiem się w skrócie, iż nie mam zamiaru sie rozpisywać.. Dostałeś za to, iż oczerniałeś wraz z swoim kolegą moją osobę, nie wydaje mi się, że takie zachowanie powinno być w moją stronę uczciwe, spędzam tyle czasu ile mi się podoba, nie lubię jak ktoś wchodzi w kogoś zycie prywatne, co do kary nadal trzymam zdanie, iż jest to słuszne.

Teraz, WhiteTiger napisał:

Hej, wypowiem się w skrócie, iż nie mam zamiaru sie rozpisywać.. Dostałeś za to, iż oczerniałeś wraz z swoim kolegą moją osobę, nie wydaje mi się, że takie zachowanie powinno być w moją stronę uczciwe, spędzam tyle czasu ile mi się podoba, nie lubię jak ktoś wchodzi w kogoś zycie prywatne, co do kary nadal trzymam zdanie, iż jest to słuszne.

W jaki sposób oczerniałem? Oblicz sobie na kalkulatorze że moje obliczenia są zgodne z rzeczywistością. Nic nie było tam takiego, co oczerniało Twoją osobę. Nie wypowiadałem się na temat twojego spędzania czasu, tylko ILE go spędzasz, a to że interesuję się matematyką i statystyką nie ma nic wspólnego do Twojego życia prywatnego. Kara za brak wulgaryzmów itp na 7 dni jest słuszna? Komiczne. To że ten gość pisał gorsze rzeczy niż ja - ok. Ja nic takiego nie napisałem dlatego uważam że kara jest nie słuszna.

Poza tym, powinieneś poinformować mnie niezwłocznie o tym, za co nadałeś karę oraz że to TY nadałeś.

Członek administracji nadał tę karę w związku z Twoim nieustającym toksycznym zachowaniem, które jest sprzeczne z zasadami kultury na kanałach Discorda na serwerze. W twoich przytoczonych wypowiedziach można by było się doszukać znamion oczerniania, co nie jest tolerowane w naszej społeczności, niezależnie od tego czy to byłby członek administracji, czy po prostu gracz.

Teraz, gereq napisał:

Nic nie było tam takiego, co oczerniało Twoją osobę.

9 minut temu, gereq napisał:

ale mnie nie odbanuje bo mu udowodnilem rze gra 12h dziennie

Gdybyś to udowodnił, to miałbyś prawo tak stwierdzić publicznie.

Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.