Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Kowal

strusmeksykanski

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fallenn
Nick oskarżonego: @Kowal
Powód skargi: Oszustwo
Data zdarzenia: 18.11.2020
Dowody: Macie w jednym statusie na moim profilu.
Opis sytuacji: Było to tak że napisałem w statusie do kowala kiedy wbiję mi odwiesić prawko, napisał że jak się kończy po 15 to nie ma po co wbijać, napisałem że to ten błąd nadany przez niego i napisał że wbiję mi to odwiesić po 22. Zamiast odwiesić przez serial prawko jak był na serwerze, to prawka nie mam do teraz. Nie chcę mi się bawić w żadne skargi ale po prostu mógłbyś być uczciwy, nie na darmo pisałem te 100 wyrazów aby mieć  skróconą karę o 4-5h tylko o 24h 🙂, Liczę na jakąś rekompensatę od ciebie za to że czekałem tyle czasu mimo że prawko powinienem mieć wczoraj po 15. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.