Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona [Wniosek] [Parafia] Rzymskokatolicka Parafia

Biskup.rokpoi.

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, romeg napisał:

Kolejny biznes, który nic nie wniesie specjalnego do gry; aplikacja napisana w 5/10 minut, zgaduję, że grafiki wzięte z Internetu.

Nic powalającego, nie wiem co robią tutaj tak liczne komentarze gloryfikujące taki biznes z tak słabo napisaną aplikacją.

Widocznie przespałeś bardzo długi czas na serwerze ponieważ jest wiele osób które poprostu chcą ten biznes. Nie zgadłeś grafiki robione przeze mnie. 

Propozycję uważam jak najbardziej na TAK, ponieważ jeśli dostaniemy autobus oraz interior kościoła pielgrzymki będą o wiele bardziej ogarnięte bo zamiast grupy ludzi idącej przez ulicę i samochodów blokujących ruch, będą autobusy które zniwelują ten problem. Najlepiej 2 autobusy i karawan. Uważam, że propozycja jest godna uwagi, ponieważ gracze chętnie uczestniczą w takich akcjach i myślę, że to umili rozgrywkę na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.