Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona [Wniosek] [Parafia] Rzymskokatolicka Parafia

Biskup.rokpoi.

Rekomendowane odpowiedzi

Ogółem pomysł dobry by poprostu odprawiać jakieś ważniejsze święta itp np śpiewając piosenki, czytając Biblię i rozważanie z tego. Według mnie nie powinneś odprawiać żadnych "mszy świętych" ponieważ nie posiadasz uprawnień do tego oraz to mało moralne. Ogólnie to jestem ministrantem i mało jaki ksiądz by wypowiedział się pozytywnie na temat odprawiania mszy w gierce. I tak btw mam propozycję na zmianę rang bo według mnie są źle ustawione miejscami i jaka nową pokaże.

Biskup (lider)

Ksiądz proboszcz (vlider)

Ksiądz wikary (mogły by to zarząd może ich być więcej niż 1)

Diakon

Kleryk

Organista

Chór 

Kościelny (pilnuje porządku itp)

Ceremoniarz (najwyższy stopień ministranta)

Starszy ministrant

Ministrant

Kandytant na ministranta

Według mnie takie stopnie były lepiej ustawione pod kątem jak jest to ustawione bo uczeń seminarium najniższy stopień? coś tu wtedy by nie grało. Dzięki za przeczytanie mam nadzieję że plan wypali.

35 minut temu, sirkosu1 napisał:

Według mnie nie powinneś odprawiać żadnych "mszy świętych" ponieważ nie posiadasz uprawnień do tego oraz to mało moralne.

Czyli według ciebie np. osoba w SAPD musi mieć uprawnienia w policji żeby móc funkcjonować.

37 minut temu, sirkosu1 napisał:

Według mnie takie stopnie były lepiej ustawione pod kątem jak jest to ustawione bo uczeń seminarium najniższy stopień? coś tu wtedy by nie grało.

Kościół nie jest na tyle dużą parafią aby pomieścić tyle osób.

W dniu 8.02.2022 o 07:04, sirkosu1 napisał:

Ogółem pomysł dobry by poprostu odprawiać jakieś ważniejsze święta itp np śpiewając piosenki, czytając Biblię i rozważanie z tego. Według mnie nie powinneś odprawiać żadnych "mszy świętych" ponieważ nie posiadasz uprawnień do tego oraz to mało moralne. Ogólnie to jestem ministrantem i mało jaki ksiądz by wypowiedział się pozytywnie na temat odprawiania mszy w gierce. I tak btw mam propozycję na zmianę rang bo według mnie są źle ustawione miejscami i jaka nową pokaże.

Biskup (lider)

Ksiądz proboszcz (vlider)

Ksiądz wikary (mogły by to zarząd może ich być więcej niż 1)

Diakon

Kleryk

Organista

Chór 

Kościelny (pilnuje porządku itp)

Ceremoniarz (najwyższy stopień ministranta)

Starszy ministrant

Ministrant

Kandytant na ministranta

Według mnie takie stopnie były lepiej ustawione pod kątem jak jest to ustawione bo uczeń seminarium najniższy stopień? coś tu wtedy by nie grało. Dzięki za przeczytanie mam nadzieję że plan wypali.

ale ty jestes tłukiem XDD

pomysl koks

38 minut temu, Biskup.rokpoi. napisał:

Nie wiem czy byłeś kiedyś na chociaż jednej z Mszy. Podpowiem że na takie uroczystości przychodzi bardzo duża ilość graczy.

Jechałem obok, ale nadal uważam że to nie ma sensu więc, jestem na NIE.

6 godzin temu, Biskup.rokpoi. napisał:

Nie wiem czy byłeś kiedyś na chociaż jednej z Mszy. Podpowiem że na takie uroczystości przychodzi bardzo duża ilość graczy.

Dzisiaj było chyba rekordowa liczba osób ( głównie jazda z kościoła na mount chiliad) przypomnę iż z dzień na dzień coraz więcej jest chętnych na takie spotkania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.