Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❤️​​​​​​​ 2. edycja WOŚP z ProjectRPG | 2022

Volenir
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, xvc napisał:

super, lecz mam pytanie, Załóżmy, że są dwie osoby

1. Wpłaca 50k
2. Wpłaca 250k
szanse na wygraną pojazdu są równe? Czy osoba która więcej wyłożyła większe szanse?

Szanse wygrania pojazdu są równe.

• Super 3

Siema👋 *na początku chciałbym podkreślić że, nie chodzi mi o to żebyście mi współczuli, a o podkreślenie jak wiele WOŚP robi mimo wielu przeciwności.
Jestem jedną z wielu osób którą uratował sprzęt zakupiony przez WOŚP. 
Niejednokrotnie podczas pobytu w różnych szpitalach widziałem łóżka, szafki itp. przez nich zakupione.
Podnosiły one standardy na niejednej sali, zarówno dzieciom jak i dorosłym spędzającym przy nich każdą chwilę na rozkładanych fotelach również przez nich kupionych. 
A uwierzcie, że taki fotel był milion razy wygodniejszy od 2 zwykłych krzesełek, zwłaszcza do spania.
Nie wolno również zapomnieć o wolontariuszach którzy do nas okazjonalnie przychodzili i sprawiali że cały oddział chociaż przez chwile był rozbawiony. 🙈
We własnym imieniu, jak i każdej z osób które korzystają z tego sprzętu, dziękuje administracji RCON za włączenie się do tej akcji w jakże kreatywny sposób i za każdą wpłaconą złotówkę! 🥺

Do końca świata i jeden dzień dłużej! ❤️

Edytowane przez Zixu
poprawki estetyczne
  • Super 8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.