Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Ravex19

Zixu

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Zixu
Nick pracownika: Ravex19
Powód: Profesjonalizm Kierowcy.
Dowody: 
RavexPochwala10.thumb.jpg.18bd29d1c631e15bd8d90d411c36f0f5.jpg
1.image.thumb.png.119388756cf6d5a8d8c52cfced5eeef0.png
2. image.png.2a424bef105c2f4250614237c125b419.png
3. image.png.a79d8735d4163b2b6eeea0fdec49c49f.png
4. image.thumb.png.9fb403c98b419473046db89590a4a1a1.png
5. image.thumb.png.86ded002191cd94fcac0f264f20961e0.png
Opis sytuacji: A więc tak, wszedłem na serwer zmęczony psychicznie od nauki z materiałów frakcyjnych. Postanowiłem że w takim stanie nie nadaję się do prowadzenia samochodu znajomego do którego mam kluczyki, postanowiłem wezwać taksówkę, zlecenie przyjął Pan Ravex19, zjawił się zanim zdążyłem znaleźć odpowiednią piosenkę do mojego moodu na Spotify. Poprosiłem go coby zawiózł mnie na droższą giełdę w LV. Podczas podróży zapytał mnie czy życzę sobie włączenie jakiejś stacji radiowej, odparłem że mi to obojętnie. Później porozmawialiśmy o tym jak nam mija dzień, odparłem że uczę się do egzaminu, pan kierowca życzył mi powodzenia, co było miłe z jego strony. Po dojechaniu na miejsce zapytałem go czy poczeka, odparł że tak, szybko się rozejrzałem po giełdzie, wróciłem do taksówki i poprosiłem o pojechanie na drugą giełdę. To chyba tyle, liczę na pozytywne rozpatrzenie pochwały dla tego pracownika, jeśli coś się nie zgadza to przepraszam, jak również za moją składnie. Naprawdę jestem zmęczony mentalnie 🤕 Miłego wieczorku 💤 Pozdrawiam.

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.