Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na Ordaschekk

*TiGeR*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: *TiGeR*
Nick oskarżonego: Ordaschekk 
Powód skargi:  Skandaliczne zachowanie supportera serweru ProjectRPG. 
Data zdarzenia:  19.01.2022 
Dowody: mta-screen_2022-01-19_22-27-32.thumb.png.568a4b766468bc68c44d22a63ce4c64c.png
Opis sytuacji: Napisałem reporta z pytaniem, supporter Ordaschekk przyjął go, lecz mnie olał. Nie odpisał mi, czułem się bardzo źle z tym. Nie polecam. Na ss widać, że przyjął reporta i później nie odpisał 😞  ( zamazałem chat org, ponieważ były tam przekleństwa) 

Przy końcu tygodnia jest bardzo duży ruch, mogłem coś przeoczyć. Mogłeś napisać nawet pytajnik lub jakiś znak. Czasami robiąc dwie lub trzy rzeczy na raz nie jest się w stanie tego wykonać. Proszę o wybaczenie.

Moglbys tez przytoczyć treść tego reporta, czasami zamiast odrzucić mogłem przyjąć.

Tak, napisałem ja końcu znak zapytania. Nawet go nie przeczytałeś i przyjąłeś czego się robić nie powinno. 

A poza tym jeszcze jedna sprawa: 

§ 5
Oskarżony ma obowiązek wypowiedzieć się w skardze w ciągu 24 godzin od ostatniego wpisu.

Więc zlanie reportow oraz brak odpowiedzi na czas.. 

Nawet nie rozumiesz treści tego podpunktu, Ty masz się wypowiedzieć po 24 h od ostatniej wypowiedzi, czyli Volenira. Volenir napisał odpowiedz wczoraj o w zaokrągleniu 10.00 Ty odpisałeś dzisiaj o godzinie 14.00.

Treść reporta - Kiedy druga edycja eventu ? 

Jak nie chciałeś odpowiadać to było odrzucić, a nie przyjmować i zlewać graczy.

+ następna skarga o niepodpisanie w terminie, proszę o uwzględnienie tego Volenir. Tyle ode mnie, pozdrawiam.

1 godzinę temu, *TiGeR* napisał:

Nawet nie rozumiesz treści tego podpunktu, Ty masz się wypowiedzieć po 24 h od ostatniej wypowiedzi, czyli Volenira. Volenir napisał odpowiedz wczoraj o w zaokrągleniu 10.00 Ty odpisałeś dzisiaj o godzinie 14.00.

Przecież napisałem to w wyżej.

1 godzinę temu, Ordaschekk napisał:

Odpowiedz Volenira otrzymałeś po 12h. Moja po 26h od ostatniego wątku.

Był to mój pierwszy event, chciałem wszystko dopiąć idealnie, przy okazji mialem wiele reportów o to, że jakiś gracz chce wyjśc, że jeden chce wrócić bo tepev juz zamknięty. Ktoś tam znalazł miejsce do przeskakiwania i utrudnił event to musiałem ich wytepać i wiązało się z tym wiele rzeczy, przy okazji wysłałeś na mnie reporta którego przyjąłem lecz widocznie w tym momencie zrobiłem coś innego i uznałem to na tak mało istotny problem, 

1 godzinę temu, *TiGeR* napisał:

Kiedy druga edycja eventu ? 

że nie ustawiłem sobie tego na najwyższy piorytet.

3 godziny temu, *TiGeR* napisał:

A tak btw, co ma wspólnego robienie 1 eventu z tym, że nie odpisałeś na czas w skardze na forum bo nie rozumiem?

To, że robisz event nie znaczy, że możesz nie czytać reportów tylko przyjmować i mieć to w dupie za przeproszeniem.   

Gdzie niby argumentuje to , ze odpisałem po takim czasie a nie innym tym, że robie go pierwszy raz? 
Rozrysowałem to dla osób które potrzebują;

Spoiler

obraz_2022-01-23_203130.thumb.png.9de1cb7cc0b70512bffa6cc40691574b.png

EDIT 20;34 23.01.2022:

Proszę również o zaprzestanie pisania już zbędnych wątków, poczekajmy na decyzję w ciszy i spokoju choćby miała być dla mnie negatywna.

Czasami zdarza się, że w kwestii przyjmowania zgłoszeń graczy można dokonać omylnego przyjęcia całej grupy zgłoszeń (kilka na raz, jeśli są na tę samą osobę), to samo z odrzuceniem.

W tym przypadku jednak tak nie było, członek administracji przyjął stosunkowo szybko zgłoszenie, nie odpowiadając na nie.
Obowiązkiem członków administracji jest pomaganie graczom, w tym jak najszybsze odpowiadanie na ich zgłoszenia, mam jednak wątpliwości, aby pytanie "A kiedy druga edycja ??" wymagało aż takiej nagłej pomocy i w tej sytuacji można by było nawet je odrzucić, bo nie miało to większego zastosowania w pomocy graczom.

Członek administracji również w tamtym momencie był świeżo po przyjęciu po rekrutacji, w związku z czym zostanie potraktowany ulgowo.

Prosiłbym członka administracji o stosowne działanie wobec zgłoszeń oraz jak najszybszą reakcję. W tym przypadku stosuję upomnienie słowne.
Członek administracji zostaje ukarany minusem w związku z opóźnioną odpowiedzią na skargę (po 24h od jej zamieszczenia).

Skargę uznaje się za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.