Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Ordaschekk

EloBenc6969

Rekomendowane odpowiedzi

Login: EloBenc6969
Nick oskarżonego: Ordaschekk
Powód skargi: Kara za nic
Data zdarzenia: 16:00
Dowody:  

Spoiler

mta-screen_2022-01-11_22-20-03.thumb.png.46b5a09dcf1c194243e95aa2503b42d6.png

image.png.1b3935a15998d01948a8e2b758adc59f.png

Opis sytuacji: Dałem loga na czat /g po czym nowy Supporter daje mi mute za fake log. Proszę o ukaranie owego supporta. ( Powinien sprawdzić faktycznie czy był fake log a nie odrazu dawać mute. ) Wiem, że usunięto mi owego mute'a lecz gdyby nie gracze na /g to nie zrobił by tego.

EDIT: Chciałbym tylko przypomnieć, że robienie reportów to nie "wyścigi szczurów". Na wszystko jest czas więc nie wiem dlaczego tak szybko została nadana mi owa kara.

Witam z tej strony Supporter Ordaschekk!
Co do skargi to log wydawał mi się podejrzany, zwłaszcza że te przecinki w oczach liczbę zwiększyły. Log był sprzed prawie tygodnia, nie zauważyłem go i wstawiłem kare. Po pierwszej wiadomości na G, zmniejszyłem i ujrzałem tego loga. Karę od razu usunąłem.
Przepraszam z góry na komplikacje, lecz zajęło to pewnie nie więcej niż minute twojego czasu. 

1 minutę temu, Ordaschekk napisał:

Witam z tej strony Supporter Ordaschekk!
Co do skargi to log wydawał mi się podejrzany, zwłaszcza że te przecinki w oczach liczbę zwiększyły. Log był sprzed prawie tygodnia, nie zauważyłem go i wstawiłem kare. Po pierwszej wiadomości na G, zmniejszyłem i ujrzałem tego loga. Karę od razu usunąłem.
Przepraszam z góry na komplikacje, lecz zajęło to pewnie nie więcej niż minute twojego czasu. 

Dobra ale jak masz dawać karę to przyłóż się do tego a nie, lecisz po najwięcej reportów... Ja czekam na decyzję RCON.

1 minutę temu, Ordaschekk napisał:

Z przyznania kar nie mam żadnych korzyści. Przyznaj, że wiele logów na chat to są podrobione bo ludzie szukają zainteresowania soba. Przepraszam i myślę, że dużo to nie zmieniło w twojej rozgrywce.

Jasne, lecz bardziej chodzi mi o to, że gdyby nie reakcja graczy na /g to musiałbym napisać apelację oraz czekać na zdjęcie kary...

Więc jak pisałem, czekamy na RCON.

W momencie kiedy kierujesz na czat globalny premium logi, które niekoniecznie jest w stanie zweryfikować członek administracji we w miarę szybkim czasie, nic dziwnego że otrzymujesz karę za tworzenie zamieszania/spamowanie, bo rolą administracji jest moderowanie czatu i jego pilnowanie.

Jeśli zostało to już wyjaśnione i kara została w szybkim czasie zdjęta, sprawę możemy uznać za zakończoną.

Swoją drogą - jaki jest cel wysyłania takich logów publicznie? Chęć otrzymania blokady konta za przyjmowanie majątku do weryfikacji w apelacji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.