Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na kooniex

mientos.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6091
Login: merat
Nick oskarżonego: @kooniex

Powód skargi: Oszustwo na 400k+ 
Data zdarzenia:13 grudnia.
Dowody: Logi, transakcje, niżej opisałem. 
 Opis sytuacji: Cała skarga, nie byłaby gdyby kooniex nie oscamowal mnie na 400k ponad, ponieważ wymieniłem się z nim jester 398 + comet 14554 + rancher z tunem wartym 250k na wyścigowym
Jester 398 id ft n5 wyscigowy bez abs mzn (na tamte czasy 1.15kk) + (Comet 4.4 pb Ecu v4, uliczny, lampy aqua, inne bajery za którego miałem offe na pv na forum 475k co  widać, oraz Rancher na wyścigowym, body offroad, ecu v4, lampy marchewki, poszerzki 2/2 bajery. Za niego były offy 240k 
Co daje nam sume prawie 1.9kk gdy oskarżony wcisnoł mi patriota z nitro 5 na wyścigowym, wartego 1.3kk. Pomijając to że jester dziś jest wart 1.4kk, domagam się zwrotu rekompensaty dopłaty do tej wymiany, bo byłem na przerwie, wchodzę na serwer, bo wymieniłem się z nim bo mnie męczył o jestera, w kwocie: przynajmniej 350k+ w celu wyrównania wartości wymiany, a nie oscamowaniu mnie na ponad 33% majątku co jest NIELEGALNE z regulaniem.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: mam bana na forum a niema go w grze cześć. 
   image.png.e6640f95f7c57ae2d52de8699a49319f.png                                          //wklejam za Maximus3012_RU

image.png

W dniu 17.01.2022 o 06:20, kooniex napisał:

xd śmieszne

hmm, skoro kupiłeś jestera za ponoc 500k to dlaczego w skardze liczysz go 1.15kk?

Screenshot_20220117-062221~2.png

W dniu 17.01.2022 o 08:11, kooniex napisał:
  Ukryj zawartość

gdy oskarżony wcisnoł mi patriota z nitro 5 na wyścigowym,

super wciskanie ;))

Screenshot_20220117-080913~2.png

więcej się nie zamierzam wypowiadać w tej śmiesznej skardze.

widzę, że moje dowody już nie działają lecz mogę je wysłać jeszcze raz jeżeli będzie taka potrzeba :))))

W rezultacie skargi podliczając wartości obu pojazdów biorąc pod uwagę zmienne rynkowe oraz rekalkulację tuningów na nowe, uznaje się oskarżonego za winnego całej sytuacji oraz jest zobowiązany do oddania graczowi 400,000$ po odbanowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.