Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Barnold

kacperzygmunciak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: Olki
Nick pracownika/ów: Barnold
Powód skargi: Nie odczekanie cooldownu przed napisaniem podania do frakcji.
Opis oraz data zdarzenia: Gracz @Barnoldopuścił frakcję SAFD, w ostatni wtorek, więc podanie musiał napisać wyraźnie przed upłynięciem 14 dni, które nie upłynęło nawet do teraz. Został on przyjęty do waszej frakcji. O obejrzenie skargi prosiłbym też @Damianero. jako szefa CZF i @Szakal_ jako opiekun samd
Dowody w postaci ss'ów lub logów:image.png.78dc05e98d4a2d3d7bcac919900d58a9.pngimage.png.775c4ffdd2cc618f5b22c69939c39d53.png

Edytowane przez Olki
  • Haha 4

Jako iż jestem ostkarżony powinieniem sie wypowiedzieć.

Otóż byłem we frakcji SAFD ponad 6 miesięcy co oznacza że nie dostaje cooldownu. Możesz sobie nawet rejiego spytać że nie mam cooldownu bo z nim wszystko było pokazane nawet mpge pokazać moje zapytanie czy cooldown bedę miał

Spoiler

IMG_20220115_002416.thumb.jpg.f3aa6a2a728acdb27aaa4d8142d5527e.jpg

Następnym razem nie pisz skargi żeby sie na mnie odegrać bo wiem co robie

Edit:

Dodaje jeszcze wypowiedz przemo* o cooldownie

Spoiler

IMG_20220115_002946.thumb.jpg.2ea492d95de92dcbb1e4cb56278d4234.jpg

Pozdrawiam, nie mam nic więcej do dodania

Edytowane przez Barnold
  • Super 3

Barnold był we frakcji od czerwca:

https://imgur.com/a/JswMUOK

Polecam dokładnie zapoznać się z ogłoszeniem w tym temacie:

A dokładniej z tą frazą "Pracownik, którego staż wynosi minimum 2 miesiące, a przebieg jego służby oceniany jest jako prawidłowy nie zostaje objęty okresowym cooldownem."

Zanim napiszesz skargę polecam dokładniej zapoznać się ze sprawą niż ze szczątkowymi informacjami + ww. gracz nie jest pełnoprawnym pracownikiem, więc takie sprawy zgłasza się bardziej na pw.

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.