Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

nara

Nitro

Rekomendowane odpowiedzi

No co, nieciekawie się zaczyna robić, wlatują kary, które nie powinny, także podziękuje paru osobom i idę s2

Z całego serca dziękuję:

@ciomkersoN za wspólne godzinki przelatane NRG oraz za twój wkład w organizację 😜

@Siekierka trzymaj się tam w SARA, dobrze bedzie RP odgrywane bedzie hah

@YoungLeosia rub lud

@Sexy_Bartus za agresywną jazdę oraz wiele godzinek spędzonych na dc 

@princuwa nie taranuj na SATC bo Cię jeszcze wyrzucą i dopiero będzie 

@Mrs_Czarna 😘

@kooniex @PREZES_1337 @zbychu997 @dipleek za wypady na dma jak prawdziwe Cripsy

@Horhe* dzięki mordo, nie wierzyłem w to, co pisałeś na /g, ale się przekonałem hah dobrze jest

@Thomas sam wiesz za co xd

@x-x-x-Arek-x-x-x trzymaj sie handlarzyk dobrze jest

@shaggy @badej(Elf) dorośnijcie kiedyś

@Jezus_Carbonara za nocne dzikie jazdy 

@feenks @xB0leK.37 @Biiznesman @KoDzo @Agent @OSTRYYY @Greem @Kirkov @Mixsu @Exterminix @olcha95 @Ukyori @BarteKK* @idk @Szakal_ generalnie całe SAPD [sorki, jeśli pominąłem kogoś ;c] za wspólne pościgi i wiele podejrzewam godzin spędzonych na nich, jednak speeder to było to xD

@Fresh również dzięki i wiedz, że ta banicja, to nie była ani trochę twoja wina 😕

@Klocek za użycie helki w stanie zagrożenia życia i zdrowia na środku oceanu podczas pościgu wodnego xdd

@Heksior @Pietrula @Jendrek dzięki za RP mordeczki, fajnie było 😄

@Vector. 😂😂

@*TiGeR* @turbokolba1312 jest jak jest

@BlackNinja @szambiarz dzięki liderzy 😜

@Majkkel latanie elką jeszcze na starych handlingach to było to ❤️

@WersuS.R8 dzięki elegancko latało się bokiem po g1 hah

@Pandzionelson69 również latanko bokiem tampa się Ciebie trzyma 😜

@33fiIipek jak wrócę to sprzedajesz mi nsx'a

@pcv @Tryff guwniarze co leją 95 😠

@yeeciok.nt @Exovariusz dzięki za wsparcie w akademii, dobrze było 😅

@nishi_DZIADUUU 😥

@Karollo_DZIADUUU kiedy się łapiemy na tego B00CHA xD

@SprytsBeng zostaw te maszyny bo popadniesz w nałóg [[ [27] SprytsBeng: Ja młody? Mając 26 lat? XD ]]

no i mój zbawiciel, @WhiteTiger nie złość się na mnie, widzisz jak się staram, kiedyś to kara codziennie była 😜

widzimy się jakoś niedługo pewnie, yo

//Nitro

1 minutę temu, Nitro napisał:

No co, nieciekawie się zaczyna robić, wlatują kary, które nie powinny, także podziękuje paru osobom i idę s2

Z całego serca dziękuję:

@ciomkersoN za wspólne godzinki przelatane NRG oraz za twój wkład w organizację 😜

@Sexy_Bartus za agresywną jazdę oraz wiele godzinek spędzonych na dc 

@princuwa nie taranuj na SATC bo Cię jeszcze wyrzucą i dopiero będzie 

@Mrs_Czarna 😘

@kooniex @PREZES_1337 @zbychu997 @dipleek za wypady na dma jak prawdziwe Cripsy

@Thomas sam wiesz za co xd

@x-x-x-Arek-x-x-x trzymaj sie handlarzyk dobrze jest

@shaggy @badej(Elf) dorośnijcie kiedyś

@Jezus_Carbonara za nocne dzikie jazdy 

@feenks @xB0leK.37 @Biiznesman @KoDzo @Agent @OSTRYYY @Greem @Kirkov @Mixsu @Exterminix @olcha95 @Ukyori @BarteKK* @idk @Szakal_ generalnie całe SAPD [sorki, jeśli pominąłem kogoś ;c] za wspólne pościgi i wiele podejrzewam godzin spędzonych na nich, jednak speeder to było to xD

@Fresh również dzięki i wiedz, że ta banicja, to nie była ani trochę twoja wina 😕

@Vector. 😂😂

@*TiGeR* @turbokolba1312 jest jak jest

@Majkkel latanie elką jeszcze na starych handlingach to było to ❤️

@33fiIipek jak wrócę to sprzedajesz mi nsx'a

@nishi_DZIADUUU 😥

@Karollo_DZIADUUU kiedy się łapiemy na tego B00CHA xD

no i mój zbawiciel, @WhiteTiger nie złość się na mnie, widzisz jak się staram, kiedyś to kara codziennie była 😜

z tego miejsca chciałbym jeszcze zaznaczyć, iż kiedykolwiek wasze zgłoszenie w SARA przyjmie nijaki @czeslawmuwi lub @sirkosu1 to polecam pchać całą mapę na mechanika bo jeszcze przez przypadek odholują wam na pp i zwyzywają was na VC 😉

widzimy się jakoś niedługo pewnie, yo

//Nitro

dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.